girls just wanna have fun

kan ju inte skjuta under stolen med att jag hade velat varit hemma med min underbara vänner ikväll
men jag hoppas ni får det kanon kul där hemma så tar vi igen detta en annan helg, love you

Nu ska jag gå mot fin middag med Carl-Johan och svärföräldrarna

jag vet allt om dig

jag glömmer aldrig dina hemligheter
det du är räddast för fast ingen vet det
visst du kan rycka på axlarna spela ball
och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
och du försöker hålla masken
så du kan sväva över marken





lovegame

tack för responsen på förre inlägget. känns bra att veta att ni också tänker på mig där hemma, det betyder mer än vad ni tror!

idag mår vi inte alls bra, mensvärk spelar ett spratt med min kropp idag så det blir soffliggandes hela dagen och hoppas på att den försvinner tills långpromenaden ikväll
kan inte förklara hur fantastiskt det var att gå promenaden igår, utsikten var het otrolig! att gå runt sjön var med den utsikten, man blev helt förtrollad. 

how.who

att man kan känna sig så utelämnad
jag blir rädd, rädd för allt

seven you is better than one, one lonely me

Saknar alla er där hemma
dagarna rullar på som vanligt annars förutom att jag inte har någon av er underbara vänner vid min sida, vilket verkligen känns att det är något som fattas i min vardag!
om det är såhär det kommer kännas om jag flyttar hit efter sommaren så får jag nog tänka till en gång till..att lämna er vänner är något jag inte skulle klara av..att lämna vännerna från nian, det var en helt annan sak! då handlade det som att hamna i en annan klass i en annan del av en skola men nu, nu handlar det om mil
mil ifrån vänner jag har fått under tre års tid, vänner som jag har kommit så otroligt nära
vänner som jag älskar djupt


nu väntas en lånpromenad med carl-johan


you are firework

En helt fantastisk dag med sol, grill, världens bästa pojkvän/vän och hans underbara familj ♥
Kvällen avslutas med film i Carl-johans famn, tryggare kan ingen vara.
Imorgon åker vi till Borås för att spendera vecka där, bättre kan det inte bli!
livet är helt underbart, tro det eller ej

every single promise i keep

Livets stora läxa är att aldrig ta någon förgivet, för imorgon kan personen vara borta. att aldrig förlita sig på att en person du älskar kommer finnas kvar när du vaknar igen, ta istället vara på tiden med människorna du älskar i din närhet, uppskatta varje timme, varje minut. låt dom få veta att du älskar dom just för dom är dom de är. reta inte upp dig på små saker som egentligen inte har någon betydelse
älska varje stund du får tillsammans med dom! låt dom får veta att du finns där för dom vad som än händer, krama dom så ofta du kan, skiljs aldrig ifrån varandra som ovänner! lägg iställer energi på att slippa bli det, uppskatta varandra.
lämna aldrig någon som har det svårt eller tyglas med något jobbigt i sitt liv, stanna hellre kvar och visa att du bryr sig. bara en hand på axlen, en ynkla liten kram betyder så otroligt mycket.
älska livet för att just DU levar det och ingen annan



anywhere you are, i am near anywhere you go, i'll be there
i'm forever keeping my angel close

du är min lilla....

Yttligare en vecka gången, ännu en mindre vecka mot studenten. veckan har som sagt inte bestått så mycket mer av än ledighet och skolarbete både i skolan och på brandstationen. har även gjort mitt allra sista prov på gymnasiet, det är ju inget man klagar på, det känns helt otroligt underbart!
helgen bestod av att lillis flyttade in hos mig under helgen, lika bra som vanligt! det vankades utgång igår med fin fina vänner, som självklart blev lyckat! det har en tendens att bli det när man är bland favoriter :)
bakis-häng-på-donken med lillis och elin! fina grejer
nu sitter jag här helt själv och väntar på att min far ska komma hem
orkar inte elda, så det finns inget varmvatten..så sitter med äckligt hår sen igår.
"ibland undrar man gör för fel, helt plötsligt är man uppe andra sekunden nere"

and then..

and then..and then..and then..and then..and then, and then, and then, and then, and then!!!


amanda-ida-kväll ikväll


crazy

Inatt har hela Oskarshamn ödelagts och jag har förlorat mina superkrafter. regnet öste ner och det blåste storm..med mina förlorade superkrafter försökte jag ta mig fram genom staden i motvid medans paraplyt vek sig. när jag väl hade tagit mig fram till gallerian ser jag in i fönstret och märker att många av människorna var instängda där och jag tänkte "hur ska jag kunna rädda dom utan mina superkrafter?". jag siktar in mina ögon på låset och koncentrerar mig och helt plötsligt fick jag tillbaka mina krafter och en rödstråle kommer ut ur mina ögon och bränner upp låset.
när jag väl kommit in möts jag av massa olika personer blandannart: Lillis, pernilla, sara p, emil, äskling, erik, sara, nathalie, nathalie, marcus, mattias..dessa var några jag kommer ihåg
för att dörren inte ska slå igen iaf den skulle låsa sig igen hittar jag en cheesburgare från MC som jag lägger som dörrstopp så länge medans jag försöka få ut folk ut byggnaden. Lillis hittar jag inne i en inredningsaffär där hon står och funderar på om hon ska ta med en stol hem till sin mamma ocg byta ut den trasiga stolen som hon nydligen har tagir sönder för henne. älskling hittar jag i en tre meter lång våningssäng med massa kuddar och täcken..när jag börjar föra ut folk ur byggnaden så märker jag att min fiende står där, vilket betyder att jag måste börja slåss, när hon vänder sig om och jag får se ansiktet på henne och vem det var fick jag chocken....och DÄR vaknar jag!



falling back into your arms

"Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att man har försökt att vara stark för länge"

Studiebesök på SKB och Clab idag och för en gångsskull hittade jag något som väckte mitt intresse..förvårdnasvärt så tyckte jag att allt detta med egergi och bränsle blabla låter vettigt, det låter som något Ida Jonsson skulle kunna tänka sig att jobba med.

muse

In i helvete vilket underbart väder! synd bara att mesta dels av dagen har spenderats framför en dataskärm i skolan för att jobba med sockerberoende..men väl klara tog lillis och jag en tur kring vår vackra stad med nerdragna rutor och musik, fan det kan inte bli så mycket bättre! vackert väder, vacker musik och vacker vän
släkten kommer snart för att fira lillebrosan som fyller hela 9år idag..det är obehagligt vad tiden gå snabbt! poff säger det och snart drar han hem första tjejen på fyllan snart
köpte ett elchockspel åt honom, precis vad han har önskat sig i evigheter..efter 30min ångrade jag redan att jag hade köpte det
idag har vi fotograferat inför planschen till STUDENTEN, det pirrar i hela kroppen bara tanken på att det bara är 2månader kvar tills vi äntligen får stå där med vita mössor, vita klänningar och mascara som rinner.
såhär glad blir jag av det vackra vädret
och tanken på helgen, utgång med finaste, helvete vad jag ser fram emot livet idag!

nu kom mormor och morfar

lift me higher

En mycket trevlig helg med spenderad tid med pojkvän och förmesta dels med vännerna, vilket är guldvärt!
fredagskvällen spenderades med lillis framför tv med allt gott man kan tänka sig! tidigt i säng för att sedan gå upp tidigt på lördags morgonen, vilket är helt otroligt! för att bege sig till skolan för att frivilligt plåga sig själv genom att sitta en heldag och göra högskoleprovet..sedan vidare till 18 års kalas hos lillskiten Erik och senare yttligare vidare till ett firande av Paulina som fyllt 19år
med andra ord: en fullspäckad helg
kommande veckan blir lika fullspäckad, möjligen inte lika mycket roligheter utan snarare plugg och arbetande. men det lönar sig till helgen då det äntligen blir utgång!
FF i huset också från och med onsdag, skönt!
längesen

RSS 2.0