last you will remember

Efter mycket om och med så kom jag äntligen fram till borås igårkväll. tåget var visst ganska mycket försenat
idag bjuds dagen på lasegame som det ser ut just nu och senare på kvällen blir det förmodligen fest!
Saknar redan tjejerna hemma..det är otroligt men det gör jag faktiskt, jag hoppas ni får det SKIT ROLIGT ikväll så tar jag igen de jag missade nästa helg! i lovar!
....och du nathalie! tre gånger änså länge ;)

29th'

GODMORGON
dags att palla sig iväg till skolan trotts man egentligen kanske skulle ha stannat hemma en dag till, but thats life!
drar till Carl-Johan idag och stannar en vecka, det är gutt!
Ser fram emot allt som ska hända nu inom snarast
- imorgn, festa i borås (känner tre stycken som högst så det blir spännande)
- LOOV!!
- nästa fredag, dags för palasce i kalmar med gutt gäng!
- nästa lördag lovely NATHALIE och SARA fyller 18, nn jävlar!


såhär härlig ser man ut klockan 06.44


men tiden tycks inte räcka till?

ibland är det riktigt psykiskt påfrestande att vara en tjej..du behöver tänka på allt, verkligen allt! hur du ser ut smink/kläder, inte vara för smal eller för tjock, hur du lägger fram dig själv som person, hur du beteer dig nästa varje dag..detta är bara några saker som går runt i mitt huvud omm dagarna och då är jag en person som inte bryr mig så speciellt mycket om mitt utseende tillexempel men att behöva gå VARJE dag att tänka på det här..att ibland vara så omtyckt att alla till nästa dag vara så hatad av alla bara för att man har gjort något av dessa saker fel..man kanske sa något i fel situation, du har inte rätt kläder för de andra i din omgivning, du ÄR för smal eller för tjock så du helt enkelt inte passar in och andra tycker du är pinsam att umgås/hänga med eller så beteede du dig fel på krogen härom dagen..allt detta måste vara perfekt hos en tjej som ska bli omtyckt och det är så fel!

om en tjej måste ha allt detta för att bli omtyckt av vänner/omgivning/bli accepterad, då är jag långt därifrån för jag är en tjej med många brisningar..det har jag insett!
alla säger att "ingen kan vara perfekt!!!" men varför ska man klandra en person för att hon gjort fel någon gång, eller helt enkelt inte passar in? eller som du kanske inte bara tycker om?
om du är den som klagar över detta bland dina vänner, tänk efter en extra sekund för du är också den vännen men många många brister! som sagt..ingen är perfekt!! inte du, inte jag ingen!


18 bast!

Igårdagen var verkligen en kanon dag, när man möts av vänner som kommer springandes fram till en i skolan för att ge en kram och säga grattis så kan det inte ebli så mycket bättre :) men hela dagen började med frukost på sängen av världens bästa pappa men självklart var man ju tvungen att rävsova så han inte märkte att man hade legat vaken en halvtimme innan han skulle komma haha!
efterskolans överraskningar, presenter med skickade av lärare från en cpunge som vet att jag inte klarar av sådana överraskningar utan att fälla ett x antal tårar ♥
Eftermiddagen spenderades på Nilssons med mycket trevligt sällskap, vidare hem till mor och ännu mer firande =)
Vita converse(höga) en klocka och 4000kr är sakerna jag har tilldelats än sålänge
Ihelgen vankas det mer kalas, rättare sagt 4 st OCH IMORGON KOMMER CARL-JOHAN HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

och på lördags firas jag av på rikigt, helvete va gutt de ska bli ;)

genom åren,




DOMEDAGEN!

18 BAST NU DÅ! FYFAN SÅ GUTT

hihihih snaaaart

Okej! detta är illa!
jag sitter här och försöker plugga men jag kan fan inte koncentrera mig....!


poker faccceeee

att livet kommer med motgångar är något alla är medvetna om.. man kan inte glida omkring på en räkmacka livet ut även om det vore skönt ibland.. så nu vill jag tacka Sara för denna veckan/helgen som har varit helt underbar! skönt att komma på andra tankar för ett tag.. under dagen är det som borta med det kryper på mig varje kväll när jag ska sova!

Men istället för att se allt negativt så har jag bestämmt mig för att leva på mitt 18års firande hela vecka och tro mig.. det kommer att fungera :) tror fantiskt inte att det finns någon som har sett fram emot att fylla arton så mycket som jag gör! jag tycker att det ska bli så jävla skönt och roligt!! 

heartbeats

grew up in a small town
and when the rain would fall down
i'd just stare out my window

dreaming of what could be
and if I'd end up happy
i would pray

trying hard to reach out
but when i'd try to speak out
felt like no one could hear me

wanted to belong here
but something felt so wrong here
so i pray
i could breakaway

i'll spread my wings and i'll learn how to fly
i'll do what it takes,til i touch the sky
and i'll make a wish, take a chance, make a change
and breakaway

out of the darkness and into the sun
but I won't forget all the ones that i loved
i'll take a risk, take a chance, make a change
and breakaway

allt är upp och ned
jag vet verken ut eller in


ONSDAG

en..... UPPDATERING, hör och häpna! Det är dock inte fröken Jonsson som skriver utan hennes kära vän Nathalie. Tycker Ida borde få en spark i rumpan som skriver här ungefär en gång i halvåret, för visst vill vi läsa om Ida och hennes liv? svar ja!

En tjej som alltid får mig att vara glad
En tjej som smakar bättre än choklad
En tjej som alltid går runt och ler
och får mig att utav henne bara vilja ha mer
En dag utan hennes skratt
skulle göra ens kropp helt matt
Hon är en tjej jag tycker om hårt
att förlora henne skulle vara mycket svårt
Hon är min toppentjej
och hon är helt enkelt min grej!
Ida Jonsson


/ Nathalie

 



brist på annat

Blev just kallad mes av Sara angånde förra inlägget om att jag inte vågar göra min tatuering, så kan man ju också göra eller hur ;) haha
Nåväl..första oktober idag och det innebär ny månad, nya äventyr och nya efarenheter! med nya erfarenheter menar jag att jag kommer flytta arton om arton dagar och då kommer man få uppleva saker man inte har gjort innan. Gå in på puben utan att vara rädd att bli stannad och behöva visa leg och inte komma in, köpa tobak och cigg helt själv, sitta i fängelse, bli vuxen, ta körkort och massa andra saker..jag längtar faktiskt grymt mycket till att få gå in på puben med mina vänner! jag har alltid varit den som står utanför eftersom jag själv vet att när jag väl är arton kommer inte jag vilja ha massa nittiotreor springandes där inne när dom inte ens är arton så jag har faktiskt låtit bli att gå in. 
Idag beger jag mig med man och fru Rydman mot Borås för att träffa min ena tredje del över helgen. ska blir skönt att komma ifrån allt ett tag (inte mina vänner såklart) men lämna allt pluggande hemma, gud välsigna dig för det!

he he dags för packning och ska även köra lite körkortsteori innan jag far iväg tänkte jag.

RSS 2.0