bugar och bockar

tack alla fina vänner för igår!
idag mår man som man förtjänar precis som Sara som jag sitter och har lite bakishäng med! chips och dipp, det är rätta grejer + andra avenyn!
idag kommer Carl-johan, sköööönt!

vidare till hänget, pussssss

sämsta kocken ever!!!

woken och kyckligen blev ju verkligen lyckad!...not! brännde hela skiten! Om jag inte har sagt det innan till dig så säger jag det nu: jag suger på att laga mat! så jag börjar tvivla på att jag kommer klara mig i livet? men som Carl-johan alltid säger, det finns recept för en anledning? till oss dumma som inte kan stecka lite wok!! sånna som mig:)
eftersom maten gick till spillo så fick jag ringa mamma och fråga om hon kunnde åka och köpa mc åt mig för det är verkligen tomt i kylen och frysen hos pappa och eftersom mamma var så snäll att göra det så sket jag i kladdkakan, blev för mycket onyttigt med mc, så sorry Emelie du kan inte få någon kladdkaka imorgon:(
äntligen lördag imorgon! så ska Sara firas ordentligen!! ska även spendera natten över hos henne, mys! och jag längtar efter söndag..då får jag äntligen träffa Carl-johan
idag har det varit en jobbig dag, gråtit att antal gången för honom..

Nu kommer tydligen pappa hem? redan..man han börjar väl inse att han är gammal hihi

fredag=ensam

nyss hemkommen från stan, bokat ny körlektion och lite sådär smått.
tänkte laga mig lite mat nu, lite pomes bara eftersom att jag ska göra wook och kyckling till ikväll, är ju ensam hemma som sagt!

Förövrigt längtar jag bara tills imorgon, fan så roligt vi ska ha det! Sara Olsson ska firas ordentligt, love love!
saknar carl-johan sjukt mycket...två dagar kvar!


jag saknar carl-johan..


25 februari

Har varit med Nathalie hela dagen så har faktiskt inte suttit så mycket vid datan men jag tackar Nathalie för dagen, det behövdes verkligen och jag hade riktigt roligt också :)
när jag vaknade idag på morgonen var det inte alls lika roligt..grät som ett litet barn, det är otroligt vad jag saknar den där Carl-johan! nu tycker jag att han får komma hem..men nej det är hela 3 lååånga dagar kvar!! det är så ensamt om dagarna? vaknar helt själv på morgonen eftersom att pappa är på utbildning mellan 8-3 så är lixom helt själv? har Fnatte(katten) att prata med i för sig men han är inte så bra på att svara:S
Imorgon tänkte jag iaf åka in till stan en stund och fixa det sista till lördag, helvete vad jag längtar till lördag? NÅGON MER ELLER? sedan imorgonkväll ska pappa på partaj så jag är ensam hemma heela kvällen, frågade Persson om hon ville göra mig sällskap så hon skulle höra av sig imorgon :)


precis ny duschad så nu ska jag sätta mig och läsa nya solo och äta min egna gjorda fruktsallad, LOVE IT!

"kan vi inte behålla honom?
nej!
MEN DET ÄR JU EN TALANDE HUND!"

GRATTIS SARA 18 ÅR!


10 min left

Jag tar nog tillbaka om det där jag sa att det inte var Sveriges år i OS iår, det har ju faktiskt gått ganska bra för oss..fyra guld två silver och två brons, det är ju inte fyskamm inte :)
och vilken insatts killarna gjorde ikväll, blev riktigt stolt! är egentligen inte så förtjust i långskidor utan gillar mer när det gå snabbt, hoppas och lite action i men detta vad jävligt bra!

på tal om annat så vill jag inget heller än att slänga in min mobil i väggen just nu! helvete va seg den har börjar bli! jag kan inte ens skriva sms med två personer samtidigt utan att den ska börja krångla och lagga ihop!! nä, det får bli en ny mobil till maj..en HTC tattoo kanske? är himmla sugen på en sån efter ha fått suttit och pillat med timis mobil, den har jäkligt många roliga funktionen:)

kom igen nu ida, 10 min orkar du hålla dig vaken !!;)

work work out

nämen tjännare, har varit med Sara typ hela dagen idag så därför jag inte har skrivit något..hennes dag började bra med att bussen från Fårbo var försenad så att hon missade bussen bussen ut hit(till lilla rödsle) så hon fick vänta en timme för att sedan få veta att bussarna till mig var inställda pågrund av att det är för smala vägar? kanske skulle vara bra om det ringde en liten klocka hos oskarshamnkommun att det kanske är dags att börja köra undan lite snö här ute tex och inte bara i stan? men vad vet jag, det är ju oskarshamn vi pratar om?
vi fick iaf köra in och hämta henne i stan och idag har vi bara tagit det lugnt, haft High school musical maraton, love it!

nu ska jag äta stekt ägg på mackan (som jag har host stekt själv host)

det är lugnt, vi är halvägs nu, bara fyra dagar kvar..

fucking morgon

Jag blir så arg!!
inte en enda dag på detta jävla sportlov har jag fått sova ut och jag blir så himmla trött på det! min far har nämligen lyckats med att köpa en förliten persien till mitt fönster så varje morgen solen kommer fram ordentligt(runt 8) så lyser solen rakt in i mitt rum från sidorna och över rakt igenom persienen eftersom att den är så sjukt dålig!
och som pricken över i på det här så är ju verkligen inte pappa tyst på morgonen! nejnej han slå och bankar i dörrarna, så jag får panik! så när jag vaknade vid 8 imorse ringde jag till pappa och var vansinig! skaffar han mig inte en ny snart sover jag hos mamma resten av lovet!! kjigushgalkj

Ska förhoppningsvist träffa Sara och Nathalie idag men vi får se, får prata med dom lite senare sen annars blir som ut och skotta den sista snön! hade ju inte kommit så mycket inatt som tur var men pappa och jag orkade inte göra klart allt igår så jag får väl dra på min kläderna och fixe te det

MAT I KISTAN, NU!


bloggar

satt precis och ändrade om lite i min favoritlista där jag har alla bloggar som jag läser(jätte bra att ha dom där så man bara kan klicka in på dom utan att behöva komma ihåg dom)tog bort några bloggar som inte faller mig i smaken längre, det var väl drygt 9 bloggar som försvann så dom 9 kommer ju iaf få en mindre läsare om dagarna haha
satte dom även i ordning, alltså den som jag läser mest ligger högst upp och den som jag läser minst ligger längst ner och högst upp på min lista ligger självklart Kenza! älskar den tjejen
den personen som jag har längst ner ska vi väl inte nämna har henne där endast för att hålla lite koll(inte en person som jag avgudar precis)
räknade även hur många bloggar som jag försöker att läsa dagligen och jag kom upp i 27 bloggar!!!kan nu tänka er? 27 bloggar? vilken lite blogg nörd jag är!!


nu sticker jag ut och skottar lite snö


ett annorlunda


till alla er som sitter där

om jag ens skulle försöka sitta och skriva ett inlägg för att förklara min kärlek till min familj, vänner och Carl-johan lär jag få sitta här i flera dagar för det finns så mycket att skriva om alla..alla dom som har så stor betydelse i mitt liv! som betyder så otroligt mycket för mig men som jag visar allt för sällan så detta inlägg vill jag tillägna alla dom personerna i mitt liv som helt enkelt är dom bästa som finns!
jag tror ni själv vet vilka ni är..om du sitter där bakom dataskärmen och läser detta vill jag bara tacka dig för att du är den du är och att jag älskar dig för det!
sanningen är den att jag aldrig kommer kunna få ut i ord hur mycket just du betyder för mig!

det finns två personer i mitt liv som jag älskar högst på denna jord! som jag inte kan klara mig utan, dom finns alltid vid min sida och kommer alltid att göra!!kärleken till Mamma och Pappa är obeskrivlig

sedan finns det en person som har förändrat mitt liv totalt, att se världen på ett helt annat sätt, att se saker från en annan vinkel och det är Carl-johan..jag älskar dig! gud du har hjälpt mig igenom så mycket..jag känner just nu att jag faktiskt säga dessa orden och verkligen ´mena dom på riktigt; vad skulle jag göra utan dig? OCH KOM HEM NU FÖRHELVETE!!
det har gått två dagar men jag saknar dig som fan redan! att veta att du är flera mil ifrån mig tar kål på mig



he makes me happy

Härlig fika med härliga flickor idag!
väldigt roligt att se min älskade lillebror spela innebandy, det var dagens <3

lipbalam

Godmorgon godmorgon, hör fågla sjunga glatt godmorgon godmorgon i köööör!
jajemensan idag är jag uppe tidigt igen men denna gången inte för att säga hejdå till den jag älskar utan för att åka och kolla på min älskade lillebror när han spelar innebandytunerig, det ska bli så roligt att se honom :)
efter det sticker jag in till stan och möter upp tjejerna för en fika


as you wish

När jag väl har tiden till det så gjorde jag det Nathalie bad mig att göra, nämligen ta kort på kläderna jag inköpte mig igår..och ja! det är mobilkameran så bilderna suger men ni får nöja er med det


i will sing about love

känns redan som en evighet..som en evighet sen jag sa hejdå till carl-johan men det är vara elva timmar sen! Det är inget problem att vara utan honom i några dagar så men en vecka!! det är fem dagar för mycket! och inte nog med det, att veta under hela tiden att han är ungefär sjutio mil ifrån mig nästan? det gör ju verkligen inte saker bättre..känner mig jätte barnslig med jag tycker faktiskt det är jobbigt som satan!
Tycker så synd om honom när han kommer hem!! Gud vad jag ska pussa sönder unge och han ska fan mig pussa sönder mig också :) han kommer inte få en lugn stund tro mig, och om han tror att han ska få sitta vid datan när han kommer hem? GLÖM DET CARL-JOHAN SÄGER JAG BARA!(jag vet att du kommer läsa detta,så det är bara att förbereda dig på att inte få sitta vid datan dom två första dagarna hihi)

skottat hela altanen med pappa idag, en medel stor altan MEN det låg en och en halv meter djup snö på den som skulle bort? två fucking timmar tog det, snacka om att jag somnade som en stock i soffan sen..ikväll hoppas jag på att fröken sara persson kanske är öppen förförslag annars blir det bara en lugn kväll som vanligt med musik, vad skulle vi göra utan den?
JAG HATAR REKLAMEN PÅ SPOTIFY!!


im going to miss you love

nu har jag precis sagt hejdå till Carl-johan..stod i fönstret och tittade på när bilen lämnade uppfarten och just nu är påväg till sälen, usch va jobbigt!
saknar honom redan..saknar honom brevid mig i sängen jag ligger här helt själv och inte har någon som håller om mig..visst att det bara är en vecka men det är lång tid tycker jag! jag får iaf hoppas att han kommer ha jätte roligt med Sebbe och Erik..och hoppas på att han hör av sig så mycket han kan..

själv ska jag åka till öland idag, ska på 50års kalas till min faster..är lite orolig över värdet med det gick ju bra att åka till kalmar igår så :)
visst seni jag var i Kalmar igår och ja, jag fick faktiskt med mig lite saker hem
→ ett par jeans
→ en skjorta
→ en färgad tröja
→ smycken
→ strumpor
→ trosor

fortsätta titta på OS och krama om min kudde..

vännors


im sick

Jadå, inte blev det någon skolan idag för mig inte..ligger hemma och jag sjuk! världens förkylning, ont i öronen men jag har ingen feber och det är jag glad över! men jag fryser ju som ett as! ligger fullt påklädd med duntäcket över mig plus datan som sprutar ut varm luft!
Så det blev ingen skolan idag..ligger hemma hos pappa och han försöker göra mig lite mat men jag tvivlar på att jag har någon aptit..hade jag inte igår iaf..satt och kollade på en bio utan att äta någontingen? drack inte ens!

Appropå bion, vi har ju och kollade på Farsan och den var väl helt okej! trodde faktiskt att den skulle vara bättre men jag skrattade som bara den men det är ju ingen nyhet (grät gjorde jag också för den delen)
Nu ska jag sätta mig och kolla på någon film, min älskade pojkvän var så snäll som lät mig låna med hans Hårddisk hem och på den finns många filmer!

och förresten så åker han på söndag..tycker faktiskt inte att det ska bli roligt för fem öre..  :(


14 februari..inget speciellt datum

Idag är det alla hjärtans dag eller hur?
vad ska man göra idag? ingeting, speciellt inte när man har en pvän som tycker att hela denna påhittade dagen är överskattad? så, inte blir det någon romantisk dag för mig idag inte..hopaps att ni där ute får en jätte fin dag idag iaf :) min dag kommer väl spenderas vid tv eller om jag inte hoppas på motionscyklen en stund eller kanske åker hem?
Jag har iaf fått en sak idag och den är ett jättefint kort fyllt med hjärtan där dt stod "grattis på alla hjärtans dag<3" i och det är från min älskade lillebror! jag älskar honom!

nehe nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv..

är det finaste någon kan få


vem tackar nej till att ha en sådanhär underbar unge sovandes brevid sig? tror inte att det finns någon som skulle säga nej till det inte!
tyckte jag fick en väldigt bra uppgift medans dessan stökar nere i köket och erik & C-j är ute och skottar snö skulle jag få lillfisen att somna och han somnade så fint i min famn och nu ligger han här brevid mig i soffan och jag bara beundrar hans andetag! Beckis och Dennis har verkligen skapat en underbar pojk, lille Adrian.

Ikväll blir det bara att vara hemma hos familjen Rydman och ta det lugnt, det känns bra! och imorgon är det alla hjärtans dag? förmodligen en dag då alla umgås med sina kära och självklart ska jag också göra det(heart) vi ska gå på bio på kvällen, baka lite på dagen och bara umgås mitt hjärta och jag :)
ska fortsätta kolla på adrian och på so you think you can dance

ÄTA UPP HENNE




rekommenderar

Internet slutade fungera för en stund sen och då passade jag på att hoppa in i duschen och när jag väl stod inne i duschen kom jag på att "fan jag ska rekommendera dom sakerna jag använder när jag duschar"..dom mesta sakerna är väl tillängnat åt oss tjejer men självklart kan killar också använda det;
Elvital hår inpacking är verkligen super bra! denna "model" är tillför långt hår och ska läggas i handukstorkat hår och låtas sittas i i ungefär 1-2min sedan sköljas ur. Jag brukar alltid göra såhär att jag först schamponerar håret för att öppna upp hårstråna, torka håret lite lätt, lägga i hårinpackningen, skölja ut det sedan använda balsam som sedan stänger hårstråna.

rfsu intimraknings gel!!! detta är något som jag tycker att alla ska använda! det är verkligen super bra! bra för huden, återställer pH-värdet, löddrar inte för att du ska kunna se när du rakar dig. Både C-j och jag använder detta och vi är verkligen skit nöjda med det. Dethär tycker jag både killar och tjejer ska använda, för vem har inte fårr irriterad hud när man rakar sig på intima ställen? men detta fungerar till tusen procent!

after shave gel, yttligaren en super bra produkt från rfsu! detta används efter intim rakning, den motverkar irritationer och även svalkar huden efterråt. Milt parfymerad och utvald för att skydda huden precis som alla deras produkter. Detta anväder C-j och jag också och är super nöjda med!

 den sista rekommendationen lägger jag till Ldbs face life. Det är bland de bästa sminkborttagningsmedel som jag har använt! eftersom jag har rätt känslig hud och är rätt torr så dessa passar mig perfekt! om du också har det så tycker jag att du ska pröva på dessa!

DESSA PRODUKTER REKOMMENDERAR JAG VERKLIGEN!

kall om tårna? jatack!

Brandlarmet gick idag mitt under bild lektionen! och när brandlarmet går måste man gå ut på den stora fotbollsplanen och givetvist var jag och Sara på andra sidan av skolan så vi kunnde inte hämta våra jackor! så det var ju bara att bege sig ut i munktröja(som tur var) och converse skor..snacka om blöt och kall om fötterna?
Fast det var mest synd om Malin som tvingades ut i 20 centimeters snö(ungefär) i tofflor! gud vad jag tyckte synd om henne :)
Anledning tills varför larmet gick var för att någon hade rökt inne på en toalett? ursäkta med vem fan gör något sånt? så man så pass beroende av rökning får man räkna med att gå ut när det är 30- och 2m snö? det är inget snack om saken, för vem fan tänker såhär "nej det är så kallt ute men jag är så röksugen..åh! vänta jag kanske kan röka inne på en skoltoalett! fan va smart jag är!" nej lille vän fan va dum du är! hoppas dom får reda på vem det var..

nog om brandlarm, snö och tofflor? till en annan sak..jag blir så frustrerad på min pvän ibland!! aiurh

Annicki en annan helt vanlig dag i skolan på en helt annan vanlig mattelektion


(bara råkade slänga in en ego bild på mig själv också)


dream


t är bäst!

Jaha idag har man varit på utställning av vårat arbete om politik på Forum..och vad vore inte en utställning om det inte vore för massa politiker på plats? och självklart skulle dom hålla på och ställa massa frågor om min grupps arbete och vad vi har tyckt om att jobba inom detta område? självklart så förstår sig ida jonsson inte ett skit av vad dom säger för jag tror allvarligt att politiker pratar på ett annat språk typ som..ufoniska eller något?
menmen även att det inte var allt för roligt så är det ju skönt att få kompledigt på två samhälleslektioner och det är ju inget man klagar på iaf =)
På torsdag kommer Heli(tror hon hette så)hon levde under andra världskriget så hon ska komma till Oscars och pratra om sina uppleverser. Tycker det är så hemskt att dom i vårand ålder är bland den sista kullen som kan lyssna på dessa människor som upplevt dessa förskräckliga upplevelser, tycker det är fruktansvärt tragiskt!
Tycket att alla i hela världen skulle få reda på vad dom har gått igenom, även dom som lever om 40 år men dom får nöja sig med inspelningar och böcker?

Något fantastikt hände i söndags!
Jag hittade nämligen min efterlängtade ipod som har varit borttappad i åtta månaders tid och halleluhja vad glad jag blev när jag hittade den, så idag har jag endast gått runt och lyssnat på min älskade ipod med 120 ny in tankande låtar, LOVE IT!

mina snygga super sköna mjukisbyxor


Annicki en helt vanlig dag på en helt vanlig mattelektion?




Godnatt darlings


route

Jaha då har man spelat lite rugby idag också och ja! jag är jävligt mör i kroppen och kommer ha träningsvärk imorgon till tusen inge snack om saken!
Det gick väl helt okej idag! men man märker ju att man inte har spelat på länge eller har tränat på länge i huvudtaget men får dra igång ett tag i trean sen. det är ett måste! alla spelade jätte bra idag förutom att alla av oss gamla spelar har rivmärken på brösten, ansiktet eller på armarna? sånt man inte ska ha efter ha spelat rugby det ska fan vara blåmärken menmen hoppas dom skärper till sig tills matchen annars kanske det slutar som det gjorde förra året?

nu vankas det pannkakor men vabiljsocker i! fan va gutt!

underhållning till tusen?

JAG BARA ÄLSKAR JACKIE FARM OCH ERIKA JOHANSSON!
http://www.nattstad.se/JackieFerm
http://nyheter24.se/bloggar/nojesbloggar/erika-johnson 
you go girls!

melodifestiveln?

Jag är verkligen inte ett fan av melodifestivalen men det kanske man kan förstå med tanke på vilka låtar som är med?
keep on talking, hot hot hot, i did it för love, singel? ja jag säger då det? jag har varit intresserad av melodifestivalen men det var förr i tiden, när jag var ung! nu är det ju bara skit musik!
Vad tycker du om melodifestivalen?

sånhär musik ska det vara! inte jag är singel, jag är singel!

galen in paramore

har suttit och kollat på lite bilder när det gäller Paramore och hittade massa coola bilder! slänger in dom



don't blame it on me for fuck seak

trodde verkligen inte såhär om dig..du har ju trots allt varit i samma sits som jag är i nu och vem var det som ställde upp för dig då? men du är väl glad över din plats nu eller hur?

Fredagsmys äntligen ellerhur?
tycker det är så otroligt skönt med helg då man äntligen kan slappna av och ta det lugnt, speciellt att få vara ifrån skolan! även att det bara är två dagar så är det de som behövs för att coola ned sig. helgen blir lugn som vanligt med det gör mig verkligen ingetingen för att jag får umgås med den bästa vännen jag har i mitt liv och bästa pojkvännen!


nu kommer gråten mitt i skratten

kan man ens tänka på att det snart har gått ett helt år? ett helt år sedan en vän lämnade sin plats här på jorden och lämnade sina nära och kära i stor sorg. att så ung behöva lämmna hela sitt liv bakom sig..att inte få uppleva allt här i livet..jag kan verkligen inte förstå att det snart har gått ett helt år sedan

slå ihop våra minnen så kan vi minnas tillsammans

wwwork out

ny duschad och fräch är jag nu :) och len som en barn rumpa! jag älskar barnolja man blir som en hal isglass mitt i juli.
har inte gjort svenska heller..ny skämms på mig! men ska gå ner och äta lite sedan ska jag sätta mig med den, jag lovar!
hade hoppats att sminket som jag beställde skulle komma idag men icke! hoppas på att det kommer imorgon, vill ju inte vänta allt för länge eller hur ?  nehe nu sliter C-j i mig, ska kila ner sedan ska jag lägga mig framför tv och träna lite rumpa (efter jag gjort svenskan!)

"helvete..jag vet ju inte vad du vill att jag ska göra!! prata med mig"

peace

körkortsteori körkortsteori körkortsteori..det känns som att det är de enda ämnet jag har i skolan? och det är ju långa lektionen också!
Men det är skönt att det är torsdag för då är det snart helg och det ska bli riktigt skönt att slippa skolan lite, slappna av lite innan det kör igång igen men massa prov och skit!
Ska även plugga lite idag, har lite svenska frågor jag måste ta i tu med.

jag har äntligen funnit min tatuering som jag verkligen vill ha, jag tycker den är skit snygg men nu är det ju bara att man ska våga göra den? den är ju rätt stor för att vara första tatueringen men jag vet inte? lägger ut en bild på den så kan ni väl tycka till vad ni tycker om den? :)
eller nej det gör jag inte alls det för nu fungerar det inte att ladda upp bilder och jag orkar inte radera allt jag nyss skrev så tankar upp den på FB så får ni kolla där :)

nu ska jag sätta mig och göra lite prov tänkte jag!
ha det!

"jag okrar inte mer..."


be love, be strong, be friends

Andra avenyn är så himla bra!!
Jag kan inte förstå att en svensk tvserie kan vara så bra som det är och jag kan verkligen inte förstå att detta är sista säsongen dom kommer att visa? jag måste ju verkligen ha alla säsonger på dvd sedan.
jaha, dagen kanske inte har varit den bästa,jag tänker på dig albina!!!! suttit med matte B i tre timmar ungefär fattar ju verkligen noll! funderar på att skita i det, men samtidigt vill man ju ha poängen :)
just det! var ju faktiskt inne på stan en snabbis med C-j efter skolan och hämtade upp hans nya Tiger jeans och helvete va snygga dom är! (snygg rumpa får han speciellt;)
Hade tänkt att krypa ner i soffan en stund med bfrienden som kommit hem precis med inte blev det så, han var tvungen att gå ut och skotta bort vallen som plogen gav oss, tycker så synd om honom verkligen haha!

Imorgon är det ju redan torsdag och det betyder att det snart är helg och fan va skönt det ska bli! inte för att jag vet vad jag ska hitta på? blir väl att vara hemma som vanligt men nästa helg sattsar jag kanske på att gå ut, var ju faktiskt längesen nu! skulle vara roligt att komma ut lite, behöver komma på andra tankar för en stund! får se hur det blir, måste ju hitta några att gå ut med ;) på söndag är det iaf dags för lite efterlängtad...RUGBY!!! så gutt! ska blir riktigt roligt att spela lite igen

slänger in en blid på mitt "nya hår" och C-js hår :)

HAN ÄR SÅ SNYGG I DEN NYA HÅRET! MUMMS!

"jag är ingen tanke läsare? jag är bara människa, och en som såras också"

;

Ny idag i skolan och det betyder att jag bara sitter jag räknar timmarna tills jag får komma hem igen..orkar verkligen inte vara i skolan av någon anledning?
Pratade med Amandus nyss, ska träffa henne en stund på någon rast så jag får prata med henne lite, ska bli riktigt skönt faktiskt!
Nu är jag fan riktigt trött på denna här jävla snön! det hade ju kommit yttligare mer inatt och det var fruktansvärt jobbigt att gå ner till bussen på en väg som inte var skottat i huvudtaget..missade nästan bussen också! fick springa sista biten, men som tur var hann jag med det tillskillnad mot vissa andra haha! lilla Balblis missade bussen idag, hon är för söt!
Ikväll måste jag ta tag i pluggandet men jag har inte orken till det..men jag är så illa tvungen!

"det ända du behöver ta till fånga är ditt förnuft"

det är kanon

Härligt! är nöjd med håret faktiskt, känns skönt att ha blivit av med det mörka tråkiga hårfärgen! Nu är det lite ljusabruna slingor i och några även i guld så det skimmrar lite och det är jäkligt snyggt :) Ska tillbaka om åtta veckor igen och lägga i yttligare några slingor till, eftersom att jag var så mörk innan så kunnde Malin inte lägga i allt för många för det fanns det risk att det kanske skulle bli missfärgade och så men sålänge utväxten och det "svarta" håret är borta är jag nöjd.
Hade tid hos Malin vid kvart över 4 och kom faktiskt precis hem(eller ja har varit hos mamma och hämtar några saker så jag åkte från Malin vid halv åtta ungefär)anledningen till att jag blev kvar så sent var för att jag inte blev nöjd första gången när hon hade lagt i slingorna. Tyckte fortfarande den lilla utväxten jag hade på en cm som satt på den stora utväxten syntes fortfarande så hon fick lägga i en ljusbrun i botten så den smälte in med slingorna och det fungerade, så nu är jag jätte nöjd! Tack Malin!

Det är väl egentligen meningen att jag ska sätta mig och plugga lite men vem fan orkar det? inte jag iaf! så skiter i det idag, får ta det imorgon haha..ska slänga i mig en macka sen sätter jag mig framför tv!
det är ju finalen av paradise ikväll, DET MÅSTE MAN JU SE!
....hmm undra vem som vinner? hahaha

everything

Åh så var det måndag igen och jag hatar verkligen måndagar! jag vet inte varför men jag och måndagar har lixom aldrig gått ihop, hoppas att vi kanske kommer överrens någon gång i framtiden men det tvivlar jag på ;p
Har inte hänt allt för mycket i skolan idag(som vanligt)det kanske är därför jag inte går ihop med måndagar? att det aldrig händer någontingen?
Gick faktiskt hem från skolan idag, orkade inte vara kvar..det var för jobbigt idag!
Stack hem en stund sedan vidare till körskolan och hade en körlektion som gick hur jävla bra som helst! Lite tur har jag allt haft idag, jag vet inte vad det var med det flöt på otroligt bra idag men det som fasar mig lite är att körskolelärare att nästa gång ska vi börja back runt hörn och det kommer jag fasiken inte att klara av haha! men som läraren sa " ida du är så duktig på allt annat så att detta kommer du klara galant" så jag får lita på henne :)

Nu sitter vi hemma hos pappa C-j och jag men vi ska snart bege oss till mamma för lite fika i magen, Max har ju namnsdag idag så mormor och morfar kommer en stund, och ikväll ska även C-j sova hos mig <3
Har ju sovmorgon imon fan va gutt!!!
tjenixenpixen!

"på en minut kan dagen förändras totalt"


RSS 2.0