pussssssssss på er


Såhär glad var jag när jag slog upp ögonen nyss och insåg att jag åker till Gran Canaria idag? åh det ska bli så jävla skönt rent ut sagt! bara få åka iväg från Oskarshamn en vecka? hur bra låter inte det :)
nu hoppas jag bara på att det är fint väder där nere så jag kan sola och bada mycket(men solning kommer det ju förmodligen inte bli så mycket av eftersom jag verkligen inte ha tålamodet till att ligga och gassa i solen)
Vill passa på att säga grattis till Malin och Erik som båda två blir 17år idag! grattis på er, tycker om er!
nehe nu ska jag packa i det sista sedan åka till farmor och äta :)

NI FÅR HA DET SÅ JÄTTE BRA ÄR HEMMA I SVERIGE!

happy

-fy in i helvete ida va ursel du är på att uppdatera din blogg!
-jaa...jag vet!

men det känns som att mitt liv just nu är ganska händelselöst så därför blir det ganska dåligt med uppdatering? men det finns ju folk som är värre ellerhur? så don't blame me
jag har fått sommarjobb!!!! hur bra är inte det, genom hemtjänsten och jag är överlycklig! hela sommaren är uppboka nu, vecka 26-33 guttans!
och nu är det bara två dagar kvar tills jag åker, fyfan så skönt det ska bli men kommer sakna alla mina vänner, familj och pojkvän så otroligt mycket men det kommer komma med fina presenter när jag kommer hem, hoppas dom blir glada :)
har också fått min nya mobil, en touch ! många säger att jag kommer tröttna på det skit snabbt men jag tror att det är helt upp till var och en om man tröttnar eller inte och än sålänge är det skit kul att sitta och pilla:) ...på mobilen alltså

nehe återgå till packningen, puss och hej


RSS 2.0