måndag 31 augusti

Ja! jag vet att jag är sen men nu sitter den där i alla fall!


myskväll

Umgås med min älskade pojkvän hela kvällen, MYS!

Sugen på gratis smink?
bli medlem här
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=219293
det fungerar tro mig !


söndag 30 augusti

Vill bara tacka alla för en jätte bra ikväll igår
och grattis till Emelie som fyller 18 idag också, hoppas du får jätte mycket fint tjejan!
Tack alla mina vänner för att ni är så underbara, har så sjukt roligt med er så det inte är sant.
Vill tacka pappa också för att du är världens bästa pappa man kan ha och jag älskar dig mest över alla annat!

Bilden är från igår, mer bilder finns på Nathalies blogg
enathalie.blogg.se


fredag 28 augusti

jag håller med Katrin Zytomierska helt och hållet!
Gör ni?


JAG ÄLSKAR DIG OCH BARA DIG


20 mars 2008!!!

torsdag 27 augusti

Kapillärprov? Venprov? Blodprov?
Herregud jag kommer aldrig klara detta! Vi ska nämligen pröva på dessa prover idag.
Jag älskar min familj, mina vänner och min älskade pojkvän om det kommer hända något !

Sedan ska vi springa två km på idrotten och jag säger det, jag har inte tagit ett springsteg sen jag slutade träna rugby(nästan)..lycka till ida!


onsdag 26 augusti

Jaha nu har svininfluensa kommit till Oskarshamn också, sägs det!
Själv vet jag inte riktigt  vad jag ska tro om det verkligen är så farligt som alla säger att det är. Kan ändå förstå alla dom som verkligen är jätte rädda för den för massmedian hjälper ju inte dom rädda utan skrämmer upp dom ännu mera.
Men min egna åsikt om all denna kalabaliken är att svininfluensa är precis som rödahund typ. Ett tag dog alla av den sedan kom det ett vacsin sedan är den glömmd.

Jag älskar verkligen min lillebror Max 7 år. Jag kom hem till mamma idag, så satt jag i soffa med Joakim och Max så frågar jag Jocke om han visst att svininfluensan hade kommit till Oskarshamn så svarade han inte, istället svarar Max.
M: Jaa det visste jag
I: Varför svarar du? vet du att den har kommit hit?
M: Jaa, för jag har det
I: HAHA har du svininfluensan älskling ?
M: ..........nää det har jag ju inte

Jag älskar dig skit unge!


tisdag 25 augusti

Som ni kanske märker har jag haft ett litet uppehåll från att skirva i bloggen och det är lite beroende på att..jag inte helt enkelt har haft lust att skriva i den. Ska försöka få upp suget igen och börja skriva mer som jag gjorde förut.
Även att jag inte har skrivit så mycket på det senaste dagarna så har det inte hänt att skit i mitt liv om jag ska vara ärlig. Det enda som skulle vara något är att jag har fått reda på att jag ska åka utomlands!! fan så gutt! första gången sen jag gick i tvåan och det ska bli riktigt skönt. Jag ska åka till Cran ganaria den tredje april i en veckan.
Så nu är jag överlycklig.
Jag har bara varigt utomlands en gång innan i hela mitt liv och det var när jag gick i tvåan så var jag i Egyptien.
Har ni varit utomlands någongång och isåfall vart?
Nu ska jag hoppa i sängen och sova eftersom man måste vara tidigt i säng nu är skolan har börjat igen.
Jo! glömmde säga att vi har haft eb lite flimkväll hemma hos Beatrice i lördags eftersom hon fyllde 17 i fredags och det var jätte mysigt faktiskt. Kärlek på mina tjejer!


lördag 22 augusti

Ja! Jag har äntligen Sims 3 på min dator!
Love love love


fredag 21 augusti

NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS OM DET ÄR SÅ DET SISTA JAG GÖR!


måndag 20 augusti

Första dagen avklarad! Känns bra faktiskt men det första jag frågade läraren när hon kom och gick i koridoren var "hur många dagar är det kvar till nästa lov?" då bara skrattade Anneth åt mig. Men det är faktiskt så jag känner, jag har verkligen ingen lust att vara tillbaka i skolan men det roliga i det hela är faktiskt att inse att vi är inte minst längre! Nu ska vi bara njuta av att se alla ettor virra om kring på skolan och bara kolla upp i taket för att kolla på koridorsnummrena. Mean me!
Nu ska jag och Carl-Johan baka äppelkaka .

im gonna make a change,for once in my life it's gonna Feel real good,
gonna make a difference gonna make it right

http://www.youtube.com/watch?v=--hMhGgpoYU  Lyssna!
17 månader <3



tisdag 18 augusti

Gud så nervös jag var inför tandläkaren idag på morgonen men inte hade jag något att vara nervös för? inte ett ända hål i någon tand! Hon sa tillochmed att hon var imponerad över att jag är 17(16) år gammal och aldrig behövt laga en tand.
Hon gav mig iförsig råden om att använda tandtråd och munskölj för att hålla mina tänder lite extra fräscha.

Annars har jag umgåtts med Sarisen hela dagen, gick på stan och kollade lite. Hittade en tröja till Carl-Johan som jag ska köpa åt honom imorgon, hittade även ett par nya nuide jeans till mig själv som jag också ska köpa imorgon.
Vi insåg Sara och jag idag att vi drömmer lite för mycket. Vi fick förbi en barn affär med massa barnkläder så säger jag.
Ida: Jag längtar faktiskt efter jag skaffar barn.
Sara: Jag också! jag vill ha en liten bebis.
Efter en stund på stan så gick vi in på Gröndals för att hon skulle checka in navelsmyken, så råkade vi bara hamna bland förlovningsringarna och där var vi fast i femton minuter minst, tills jag sa.
Ida: Nää nu får vi gå här ifrån Sara!
Sara: Jo det är nog bäst! fast jag skulle nog vilja ha vittguld som en förlovningsrng.

Följde med Sara och Peo och kollade på en lägenhet som dom kanske ska flytta in i och den var faktiskt jätte fin, jätte mycket yttor och fin.
Nu är det säng

måndag 17 augusti

En bra dag!
Imorgon blir det tandläkaren och umgås med min kära Saris, tumme upp!
Godnatt

söndag 16 augusti

Efter en dag som barnvakt åt både lillebror Max sju år och även lite små barnvakt åt Carl-Johan nitton år så är jag helt slut. Somnade i soffen en stund förut, sov hela åttio minuter innan älskling väckte mig och sa att "Ida du ska inte sova!"
Fick lite små ångest också när jag insåg att fasiken skolan börjar på torsdag igen och jag har verkligen inte lust att gå tillbaka till skolan! Skulle vilja ha sommarlov hela dagarna men det fungerar ju inte så tyvärr och jag har ju bara två år kvar nu.
Nu väntar sägen.

KILLAR SKA INTE BÄRA SMINK! PUNKT SLUT!


lördag 15 augusti

Mellan åtta och halv fem idag har jag, Carl-Johan, Mats och Henrik varit ute och fiskat.
Jag kan också meddela er gott folk att jag är röd i ansiktet för jag har bränt mig som sa*an idag eftersom vi har varit i solen hela dagen lång. Har också bränna från solglasögonen..verkligen snyggt! Efter åtta timmars fiske slutade allt med att Mats fick upp sex fiskar medans vi andra bara fick upp en var men jag ska inte klaga, med bra sällskap och fint väder klarar jag mig länge på.
Har varit iväg hemma hos pappa ikväll också och ätit lite god mat som bestod av massa olika pajer. Pappa hade nämligen massa vänner hemma hos sig och hade bett en tjej kompis till honom som jobbar som kock att göra lite god mat och det var det verkligen!
Alla var jätte trevliga, vekligen. Det är väldigt kul att bemöttas av reaktioner som dessa " Är detta din dotter mojje? Henne som jag har hört så gott om! Gud så söt och trevlig hon är :) "
Fick en jätte fin present av en utav tjejerna nämligen en skyddsängel som hon sa att jag alltid skulle bära med mig så den ligga i min plånbok just nu, funderar på att sätta den på en kedja och ha den runt halsen. Hon sa även också att jag skulle låta någon pussa på den så skulle den vara min skyddsängel. Självklart bad jag pappa och Carl-Johan pussa på den så nu är dom mina alldeles egna skyddsänglar eftersom att dom är dom jag älskar högst på denna jorden!

Nu sängs!


nummer två

Har suttit och läst lite på den "kända bloggaren Sebastiannns" blogg lite.
Han hade nyligen en såkallad frågestund som alla kända bloggare har enligt mig själv, så dök det upp en fråga som fick mig att tänka till lite och även svaret:

känner du själv att du är bättre än dom flesta andra killar som bloggar i oskarshamn? (:
-  Jo mycket bättre om jag ska va ärlig, som jag har fler läsare en dom och jag uppdaterar
mera en vad dom gör. Är nog den största blogga här i Oskarshamn.


Men HALLÅ? det är oskarshamn vi snackar om och hur svårt tror du det är att bli "känd" här?
Sen också hur många tror du/ni sitter och läser din blogg seriöst? Och hur många killar är det som skriver blogg i oskarshamn, typ fyra? visst det finns säkert dom som tycker att hans blogg är jätte bra eftersom att upplyser om att det är snyggt med smink och idominsalva på killar och att det inte bara är för tjejer och visst. Han är säkert någons förebild också men jag tror också att det finns många som tillexempel är såna läsare som jag själv är. Sitter och läser den för att det är så kul och skrattretande. Själv vet jag att min blogg inte är så känd men jag vill inte heller att den ska vara det men jag överdriver inte i alla fall.
Så kom igen grabben, inse det är många som skrattar åt dig och hitta dig en egen profil det kan bara finnas en "Krille booi"
Detta var bara min åsikt och jag står för den!

fredag 14 augusti

Hände inte så mycket igår förutom att jag var barnvakt åt min lillebror Max på sju år, ja det var det ända jag gjorde igår ungefär.
Idag kommer faktiskt mina kusiner från Öland upp hit eller ner hur det nu blir det spelar mig faktiskt íngenroll men jag ska i alla fall till pappa och äta lite mat med dom senare ikväll ska Dessan(carl-johans mamma) ha sin årliga sommarfest och carl-johan och jag vet inte riktigt om vi ska vara kvar här hemma eller åka iväg någonstans. Eftersom vi båda har lite svaga pinsama minnen från dom där festerna så vet inte hur vi ska göra men det lutar mot att åka och fiska.
Nu ringde pappa, så måste göra mig i ordning!


onsdag 12 augusti

En ny design igen? men vad kan jag göra åt saken att jag är lite kräsen när det gäller att saker ska vara snygga och att jag själv ska trivas med det. Jag är inte riktigt säker än om det är såhär jag ska ha min blogg?
Är det snyggt tycker ni?

Idag har jag kollar på en film som jag verkligen inte har sett sen jag var liten..nämligen Madicken! och det är sjukt vad barnfilmer kan vara så otroligt roliga när man är stor och även sorliga. Vet inte vad ni tycker men Nathalie tyckte jag i alla fall va söt när jag berättade för henne att jag precis hade suttit och gråtit till Madicken när Abbe hade fått lunginflamation och farbro Nilsson hade bett Madicken att be till gud att han inte skulle ta sin Abbe ifrån honom för om han gjorde det skulle farbro Nilsson hänga sig själv, då grät ingen mindre än lilla Ida.
Jag har ju alltid varit sån och kollar alltid förmodligen vara!
Imorgon har faktiskt carl-johan tagit ledigt från jobbet hela dagen eftersom han ska till sjukhuset men det innebär att jag kommer ha honom hemma hela kvällen idag och det är jag väldigt glad över.
Nu väntar duschen.

'Pilutta dig, pilutta dig
pilutta dig, pilutta dig och mig
pilutta, pilutta, pilutta dig och mig'


tisdag 11 augusti

En dag på stan med "lillebror" erik idag. Har äntligen varit inna och lämnat in min T3a för juli månad! Jag vet, jag slutade jobba den 15 juli men jag har inte tänkt på att åka in och lämna den men nu är det gjort. Visst att jag kanske ljög lite om att jag har varit bortrest så det var därför jag inte kunnat lämna in den men va tusan gör det? det är ju bara en vit lögn, men ljug aldrig gott folk! det vådar inte gott till! Har faktiskt vara nera och träffat min efterlängtade Albina en stund idag också, mycket efterlängtat ska jag säga! det blev som vanligt en liten promenad som engentligen ska ta trettio minuter men som slutar med nästa en och en halv timme med bara massa talk också men jag trivs med henne.
Har lite ångest också? for god sake skolan börjar på torsdag!? måste ta mig in till stan och investera lite nya block och sånt dära! men en sak jag har funderat på ? är det någon som vet vilka som kommer att börja på OP nu ? för jag vet typ inga, men om ni vet några kan ni väl slänga in en kommentar så jag får lite update :)
vore faktiskt lite roligt om ni skulle vilja göra det :)

ETT TIDSFÖRDRIV!

1. Vad heter han/hon? Carl-Johan
2. Hur gammal är han/hon? 19
3. När träffades ni sist? En sekund sen? han ligger ju brevid mig :)
4. Är han/hon snygg? oyes!
5. Brukar han/hon färga håret? haha nä men han borde min lille gammlig
6. Vilka färger har han/hon haft? Bara brunt, vad jag vet
7. Vad har han/hon för parfym? Dissel
8. Är han/hon galen? .......om han är :)
9. Vad är erat första minne? en lång kväll/natt med massa film
10. Har ni många minnen ihop? kommer inte ens ihåg dom så många dom är
11. Vart bor han/hon? oskarshamn .
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej, men vi har pratat om det. men det är mest bara prat:)
13. Är du avundsjuk på honom/henne? händer
14. Vad heter hans/hons syskon? Erik, Rebecka och Mats
15. När träffades ni första gången? oj..det måste ha varit när jag började sjuan tror jag
16. Hur träffades ni? genom skolan annars tack vare erik:)
17. Vad går han/hon i för sporter? fotboll
18. Vad brukar han/hon göra på helgerna? mig, wow och lite sånt där
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan? vara med mig och spela data
20. Har ni haft sex? ja
21. Har ni pussats? JAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa 
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? självklart
23. Har han/hon fräknar? lite smått, men inte som mig :)
24. Har ni kollat på film någon gång? jaa
25. Har ni bråkat någon gång? det också
26. När ni väl bråkar är ni tjuriga på varann länge då? inte allt för länge eftersom jag inte kan vara sur på honom:)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? haha ja
28. Har du sett han/hon gråta? jo
29. Vad gjorde du då? jag hade inte gjort något
30. Har du sett han/hon vara riktigt arg?  så han blev röd som en tomat i ansikter
31. Har han/hon sett dig gråta? för många gånger
32. Vad ska ni göra i sommar? vi hade inte planerat så mycket, men vi var i göteborg sedan lite små resor
33. Har han/hon svikit dig någon gång? ja .
34. Har ni pratat i telefon någon gång? nä bara msn? haha
35. Vad skulle du göra om han/hon dog? dö själv
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? hoppas på att vi fortfarande är tillsammans men annars så tror jag det ja :).
38. Vad är det bästa med honom/henne? precis allt!
39. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? ingetingen, bara vara sig själv
40. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon? nää, men kanske skulle bjuda han på något :).
41. Hur ser hans/hons klädstil ut? HAHA det ska vi inte gå inte på :)



måndag 10 augusti

Jag vet inte riktigt vad som flög i mig idag men fick för mig att jag skulle radera alla min gammla blogg inlägg och börja om på nytt och det är precis det jag tänker göra. Inte bara inläggen fick raderas utan också hela designen som jag har gjort om tack vara nathalie hjälp...igen ! Vet inte vad jag skulle göra utan henne, skulle i alla fall inte ha så snygg blogg som jag har nu i alla fall så tack så mycket nathalie :)
Har varit nere i påskalla ikväll och kollat på carl-johan spelade fotboll. Vet inte riktigt vad jag ska säga om hans insatts? själv skyller han på att han inte har fått in snitzen än och inte har kommit igång med träningen odentliget. Själv skulle jag säga att han är för lat och för klumpig(ibland) men han vet att jag älskar honom ändå för trotts allt är han det bästa som har hänt mig ! Förövrigt i veckan så tar jag den som den kommer, blev lite ändrade planer visst i min kalender men jag får se det possitiva i det hela, mer tid till min carl-johan! På onsdag ska vi även ner till hamnen och kolla på bilarna och sedan är grillbuffé på Terassen, det ser jag fram emot.
Nu ska jag hoppa i sängen med carl-johan och somna gott i hans famn.


RSS 2.0