Dubbel

gång blev det idag, en gång med Adrian och Gabriel sedan blev det också en liten längre tur med Carl-johan nu lite senare på dagen.
Nu har vi precis tittat på Idol, HEJA ERIK OCH RASUMS ikväll eller vad säger ni?

TRÖTT PÅ DIG!
slut eller inte?

Såå..

otroligt skönt väder ute idag, så skönt att jag lånade faktiskt Adrian och Gabriel av Beckis så att vi kunnde gå ut och gå lite.
Idag fick också Carl-johan hem den nya Paramore skivan ! LOVE LOVE LOVE tänk att det bara är 61 dagar kvar till jag får se mitt favorit band live! och tänk att det bara är 19 dagar kvar tills min födelsedag, herregud vad tiden går snabbt!
 Sitter och kollar på Tyra Banks just nu och ibland kan jag faktiskt tycka att henne talk show är riktigt bra och att hon själv har riktigt bra åsikter i vissa saker. Idag pratar hon med barn som är riktigt överviktiga barn som en tjej som är 12 år gammal och väger 109 kg och pappan skyller på att det är hans fel, hoppas verkligen Tyra kan hjäpa dessa barn för som det ser ut på dom så mår dom adsolut inte bra av detta. Ingen av dom vill gå till skolan pågrund av att alla i klass mobbar dom och säger massa saker och jag kan inte förstå hur en människa kan säga sådana grova saker till en annan människa fyfan säger jag bara!

bra och dålig dag!!!!!!!

LEDIG IMORGON, YES!
En heldag på jobbet, på stan och framför tvn och det är helt okej faktiskt, eller hur?
Slutade redan vid halv två idag men istället för att åka hem och inte göra någontingen så tog jag mig in till stan med min kära vän Nathalie och hade en väldigt trevlig stund där inna faktiskt! riktigt skönt att prata ut med henne faktiskt eftersom hon är förjävla bra på sånt där.
Blev faktiskt ett par inköp också.

Parfymen själv som jag blev förälskad i när jag först hittade den i Växsjö
min drog, min doft,
min parfym

Min älskade pojkvän köpte mig ett halsband idag och för det så älskar jag honom
mest av allt på denna jorden!
(självklart älskar jag honom inte endast för att han har
köpt mig ett halsband utan för den han är också)

men jag tycker verkligen inte om
honom när han gör som han gör mot mig ikväll, jävla egoist!

Nu blir det faktiskt sängen för mig..är så jävla trött på att fälla tårar hela tiden för dig när du inte ens bryr dig?
Jag måste bara fråga er som känner mig? Är det verkligen något fel på min familj? För ibland kan jag tror det
..(detta var ingen skojj fråga utan en seriös! Börjar faktiskt tro det när han inte kan vara hemma hos mig längre..)

JUST DET! Träffade även Nicole och hennes kompis Emmy idag också, jävligt skönt tjejer båda två! :)

<3

Jag vet att detta är svårt att beskriva men jag ska lägga all min kraft på att beskriva min kärlek till Carl-johan i detta inlägg..
...Jag älskar dig otroligt mycket över hela världen!


nu..

..ger jag upp med skrivningen för idag, blev trotts allt två a4. Kommer blir riktigt jobbigt när man måste korta ner allt till 2 a4 hela uppgiften får ju inte vara längre :S jesus hur ska det gå?
Nu sätter jag mig iaf på cyklen och cyklar till Carl-johan innan det blir mörkt :)

Hemma..

..igen från en dag på apun som vanligt som jag har vait dom andra dagarna dom senaste tre veckorna.
Nu är jag inna på min sista veckan! helt okeh faktiskt ska bli rätt skönt att komma tillbaka till skolan men det kommer väl bara kännas så dom två första dagarna.
Tänkte faktiskt sätta mig en stund med uppgiften vi har om apun och skriva lite om den så jag blir klar med den så slipper jag tänka på den dom sista dagarna innan den ska lämnas in till Gunnel.

IDOL IKVÄLL!
Jag är så spännd på att se vem som gick vidare! hoppas verkligen på att ni har ringt och röstat på Calle så han går vidare, annars tänker faktiskt jag sluta att kolla på idol och hata svenskafolket!
Ska väl sätta mig med uppgiften lite, byebye !


Helt totalt..

misslyckade blev våra mazariner! och då menar jag verkligen jätte misslyckade!


Dom var inte ens goda!!


om jag fick, skulle jag äta upp ungen! Han är så söt underbarnet!


En mysig hemmakväll!


JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET KILLEN

Godnatt :)

Godmorgon..

..godmorgon!
Söndag åter igen och det ger mig bara ångestankar att helgen har rusat förbi och jag har knappt hunnit att blincka? ibland är det nästa lite otäckt hur snabbt helgen bara susar förbi en och vipps så är det söndag igen.
En fördel med denna söndagen är ju att det är sista veckan på apun som är iförsig både tråkigt och skönt. Men nästa söndag sitter jag förmodligen här och har ångest över att apun är slut och att skolan ska börja igen, fyfan!
Men det är långt tillsdess (hoppas jag)
Idag händer det inget speciellt faktiskt bara ta det lugnt precis sin alla dom andra söndagarna men jag ska inte klaga för att jag gillar det.
Imorgon är det ju apun igen och nu är jag på min rätta avdelning igen som jag blev satt på för första början och det känns väldigt bra! och imorgon blir det nog lite nya kläder som inhandlades i fredags :)

aldrig mer..

..ska jag fan inte spela monopol! Jag älskar det spelet men jag hatar det när jag förlorar så hårt som jag gjorde idag!
Fick till och med en riktigt dålig start som började med att jag hamnade i fängelse tre gånger på raken och hela skiten. Trodde faktiskt att det skulle vända och gå bra när jag fick både Centrum och Norrmantorg men det kunnde jag ju bara glömma. Totalt ut spelad av min egen far både jag och Carl-johan!! nä aldrig mer säger jag!

Har pratat lite med Sara och Paulina om vi ska dra ut nästa helg hoppas att fixar sig. Tänkte höra med dom andra tjejerna också om dom är sugna att gå ut också så vi kan dra ihop alla tjejer, vore super kul!
Nu ska väl Carl-johan och jag dra oss hem till honom och mysa lite hoppas jag på.
Godnatt.

+ att jag ÄLSKAR min nya mössa! går i den hela tiden


Herregud

..så trött jag är. Jag vet inte varför men jag har verkligen ingen ork till någotingen och som det syns här så har jag ju igen ork till att sätta mig och skriva i min blogg.
Men kände väl att jag va tvungen att skriva av mig lite endå!
Jahopp nu var det lördag igen och alla ska väl ut och festa och ha skit skojj utom jag..känner mig så tråkig nu på senaste tiden. Jag är aldrig ute och roar mig utan jag sitter bara hemma och gör ingetingen.
Jag vet inte om det bara är jag eller om det är flera av er som också har blivit sådana men jag har ett riktigt sug på att dra ut och festa!
En nackdel med att jag aldrig är ute längre är att jag aldrig får reda på vart festerna är längre?
Fan ibland blir ja riktigt besviken på mig själv.................
NÄ nu ska jag inte deppa nu bestämmer jag att...NÄSTA eller nästa helg ska jag ut ! ÄR DER NÅGON SOM ÄR PÅ MIG?!?!?!?!?!  :D


"nu sitter den där Carl-johan i resten av ditt liv"

Äntligen hemma ! eller ja vi kom ju hem vid kvart över sju från växsjö men nu har vi varit runt och fart hos mina föräldrar för att visa upp Carl-johans mesterverk och jag må säga att den blev riktigt bra. Faktiskt var jag lite eskeptisk till den för att jag trodde den skulle bli för enkel och bara sitta där med ingen känsla över huvudtaget, men tror det eller ej den blev riktigt snygg !

En nervös Carl-johan innan avfärd


Innan


Stannade och tog en liten paus. Då passade jag på att ta lite bilder


Nu är det dags!


"lite ont gör det"


Under tiden


Klar!


Tvättade av den när vi kom hem och smörjde in den


Lite saker som fick följa med mig hem idag eftersom jag kännde att jag likagärna
kan shoppa i Växsjö än att åka till kalmar nästa veckan. Detta plus en jeans-skjorta


LOVE IT!!!!

Nå va tycks? Blev den bra tatueringen?

hejdå oskarshamn

och hej växsjö !  nu kommer vi för att Carl-johan ska tattuera sig idag!
självklart ska jag försöka få med kameran och ta lite bilder på det sedan lägger jag ut det ikväll :)


JAA

Sara Olsson är påväg! myskväll med henne det gillars hårt!

usch

..idag är jag trött.
funderar på om jag kanske skulle gå på bio ikväll? men är det någon som vill gå med mig? min pojkvän vill inte i alla fall..

och grattis säger jag till Stina-Lee som har blivit mamma!

Morsningkorsning!

Ännu en dag att leva upp till eller? Nä inte för min del. Idag är jag så sjukt trött att jag hellre skulle stanna hemma och sova hela dagen och bara skita i allt men sånna här dagar ska finnas dom också och dom ska även levas ut varken om man vill eller inte!

Igår när jag satt och kollade på tv så kollade jag på en kille ifrån usa(självklart)som var 16 år gamal och vägde 207 kg och även om en annan man som vid 20 tror jag och han orkade inte ens gå från bilen in dörren från huset innan han blev så trött fick sätta sig ner och fick problem med att andas och fick åka till sjukhuset igen? Själv förstår jag inte hur mycket mat och skit man ska behöva att sätta i sig för att bli så stor? och tänker man aldrig? vill jag vara såhär stor, vill jag leva såhär? jag vet själv att jag är stor det är jag medveten om. Men det är inte så att jag sitter hemma och trycker i mig massa gosaker hela tiden? tvärtom äter aldrig godis eller någotsånt där? men hur tänker man när man bara ligger i en säng hela dagarna och tycker i sig massa fet mat? jag tycker inte synd om dom men dom borde tycka synd om sig själva...

höstnytt

Eftersom jag är ledig från min apu på onsdag nästa vecka (dom har planeringsdag) så frågade Carl-johan igår om vi kanske skulle ta en dag i Kalmar och hitta lite nya höstkläder och det går jag självklart med på! satt och kollade lite nu på vad affärerna har att erbjuda? givetvisk hittar jag bara kläder ifrån Gina, Monki och Kompaniet så vi får se vad som kommer med hem.

(endast kläder fån Gina och Monki på bilden!)
GODNATT

nappilapp

FISKEN NAPPADE ! ;p
Hela tre fiskar fick jag och ganska stora var dom också. Kan ju säga att Carl-johan var ganska puttig på mig när jag fick fisk men inte han. Han svor och härjade hela tiden men det är väl så dåliga förlorare uppförsig? antar jag hihihi.
Nu ska jag duscha eftersom jag luktar(fisk)hahaha
Kvällsmat och idol sedan ?


klumpiduns

Ibland skäms jag verkligen för mig själv.
Imorse blev jag väldigt sen till bussen så att jag till och med missade den så jag fick ringa mamma och be henne köra mig till jobbet. Så gick jag hela dagen på jobbet ingetingen ovanligt allt har varit jätte bra och framförallt roligt! tills då jag ska åka hem vid halv fyra, sitter i busskuren och tänkte att jag skulle ta upp mina pengar och vad märker jag då? jo att jag hade glömt plånboken hemma! lyckat Ida verkligen.
Efter mycket om och men så kom pappa och hämtade mig men fan va glömsk jag är !

(det är här jag ska komma med något ämne där jag ska skriva om vad jag tycker och tänker men just nu kommer jag tyvärr inte på någotingen just nu men det kanske kommer ikväll)

Komsi komis fisken nu ska jag fiska!

tjingelling

Då var det morgon igen och det innebär...att jag igen måste vakna vid sex fast jag har en klocka som ringer vid tio i sju. Hur kommer det sig? jo, som jag har sagt så många gånger förr så har jag en pojkvän som inte kan vara så tyst om morgorna. Det slängs i dörrar, vattenkranen dra igån på fullaste hejochåhå, lampan tänds så den lyser mig rakt in i ögonen. Men jag får väl skylla mig själv? för jag väljer ju faktiskt själv att sova hos honom, men vem skulle kunna tacka nej till en snygg kille som han med fin kropp och gudomlig rumpa!(nu vill jag inte att ni kollar in den om ni ser honom någon dag okej??) och tillsíst en älskevärd arm som ligger runt en varje kväll?
Kom och tänka på detta igår att under denna tiden jag har apu så har det aldrig blivit att jag sminkar mig. I för sig så brukar jag aldrig sminka mig näst in till men jag ser alla göra sig iordning för att gå på sin apu? själv kör jag en bulle på huvuder, jeans, t-shirt och en munkkoffta nästa varje dag för jag menar varför behöver jag göra mig iordning? det är väl ingen skönhetstävling eller?
Igår kom jag också på vad jag vill önska mig av Carl-johan i födelsedagspressent (19 oktober! glöm inte det!)
Jag vill ha en smink lektion. Där jag blir sminkad själv ochsamtidigt blir lärd och får olika tips om hur jag ska sminka mig till vardag och till fest, men nu är frågan? vart finns det sånt att få tag i?

Är det någon av er som vet vart det finns sånna här lektioner att köpa? för snälla säg det då för jag har inte en aning :)

På fredag ska Carl-johan gadda sig ! AS COOLT! självklart ska jag följa med och hålla min lilleprins i handen och ta massa kort, så ni får se hur det ser ut sedan. ¨
OJOJ sen jag blev nu, på med kläder och ner till bussen

änglavakt?

Nej nej nej och åter nej !
Idol-Jon gjorde ett jätte dåligt uppträdande ikväll när han sjöng trion. Hoppas verkligen att dom ser vad han har presterat innan och inte bara går på det han gjorde ikväll! För om han, Calle, Erik eller Rasmus inte kommer vidare till fredagsfinalerna så slutar jag och kolla på idol! (det kommer jag förmodligen inte göra men jag kan ju alltid säga och hota med att jag kommer att göra det)
Nu sitter jag och kollar på andra avenyn ! fan va bra det är, det finns inget program som är så bra som det och KIM är så snygg så att jag nästan dör!

Hatar, hatar att bråka med den man älskar mest av allt..faktiskt
men endå älskar jag honom mest av allt på denna jorden


otroligt bra

Hemma igen från apun och även 130 kr fattigare! jo det är sant. Idag har jag nämligen fixat lite nya p-piller som kostade 120 kr och även ett kilo vindruvor som kostade mig 10 kr. Jag bara älskar vindruvor! det är bland det bästa som finns verkligen!
Nu sitter jag och väntar på att Carl-johan ska komma hem så jag kan få en puss men annars är det inte så mycket som händer idag mest bara ta det lugnt.
Föresten ! PARAMORE BILJETTERNA ÄR BESTÄLLDA !
JAG,CARL-JOHAN OCH ERIK SKA PÅ PARAMORE DEN 30 NOVEMBER ! FUCKING JÄVLA NICE!

förhoppningsvis dyker denna upp i min brevlåda snart !!! <3

på morgonen

Nu ska jag precis slänge på mig lite kläder och palla mig ner till bussen och åka till apun. Idag kommwe Gunnel på besök hos mig för att se om jag har det bra. Idag ska jag vara nere i verkstaden, hoppas det är roligt där nere. Näst intill all personal tycker att det är jätte roligt att vara där nere så det får jag hoppas på! Slutar också tidigare idag redan vid 2 WIHO! men ska till ungdomsmottagningen vid halv tre..suck !

DAGENS LÅT ÄNSÅLÄNGE : Paramore -crushcrushcrush

LIVET VÄNTAR!

fan vad jag älskar livet just nu

Herrejävlar va nöjd jag blev med bloggen ! Enkel, snygg och massa Ida i den! Är så glad att det är jag som har bestämmt hur den ska se ut och den skiner verkligen mig !
Vad tycker ni om den ? :D
Vill tacka Jessica för arbetet du la ner på den:)

Inte nog med att jag är glad för bloggen? kolla in detta!

Carl-Johan säger:
ska vi åka på paramore i höst?
IDA / säger:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!:D
Carl-Johan säger:
då gör vi det :D
Carl-Johan säger:
kollar efter biljetter på jobbet imon och beställer om jag hittar några :D

LIVET VÄNTAR!


there is so much more

Check! en dag till på apun är nu avklarad. Kan väl inte säga att det har varit den roligaste dagen av dom alla dagarna jag är med om utan idag har jag endast räknat spikar och vägt spikar! låter det roligt? det kan jag tala om för er att det är det inte, inte ens för fem öre!
Men alla dagar kan inte vara roliga i livet man måste ha tråkiga dagar också.

Längre ner på min blogg så kan mi skrolla ner till där jag skriver om att jag aldrig ska bli någon bloggfjolla som lägger in videoinlägg och håller på "hej bloggen! ChaCha" och massa sånt där. På det där inlägget har en såkallad "ökänd" person kommenterat "dt e redan en början"?? början till vad? precis som att jag är som dom där fjollorna som håller på att vika ut mig hit och dit? och när jag säger vika ut menar jag inte att visa sig naken och skit utan lägga in videoinlägg där jag bara total dissar alla som är yngre och skriver om hur mycket man INTE bryr sig om vad folk säger? men vafan skriver du det då om i bloggen?! för mig är det ett tecken på att du bryr dig? för du tänker på det och du förmedlar det till andra och vill höra andra säga "nejnej vännen så är det inte!" du vill höra andra säga att det inte är så för att du själv inte kan sluta bry dig! och börja tjafsa om att "åh hon och han härmade mig, jag var först med det" "jag har flest läsare" blaablaaaaa!
Så nä jag är inte ens inärheten av att börja bli en sådan.
En sådan som faktiskt blivit riktigt bra på att blogg nu för tiden är Joakim han är inte längre som dom andra bloggarna här i stan. Han är sig själv och försöker inte vara någon annan, precis som mitt motto! Han skriver inte om dessa fjolliga sakerna som alla gör, rekomenderar honom faktiskt! 

LIVET VÄNTAR 

kiss me

Jo! min egna blogg design är påväg, jag lovar!
Men så länge får ni nöja er med denna, helt okej är den. Hittade den på google.se då jag sökte på "gratis designer"
och idag har jag och Carl-johan ett och ett halvt år! det är att grattulera tycker jag :) Vi åkte ut till Ecken och tog med oss lite fika och låg där i två timmar och bara höll om varandra.





jag älskar dig !

piss dag

Aldrig mer säger jag bara! aldrig mer!
Aldrig mer cyklar jag från Åsa skolan med ett styre på cyklen som sitter så långt ner att man ser ut som han i "Ringaren av Nothredam" och aldrig mer cyklar jag i motvind med en cykel som har tre växlar där den tyngsta bara fungerar! aldrig mer säger jag bara! och sedan aldrig mer med mitt jävla nagentrång! TROR INTE NI FÖRSTÅR HUR ONT DET GÖR! 
Nu ska jag sätta mig och äta lite sedan vänta på att Carl-johan kommer hem så ska vi åka upp till Beckis och fika lite förmodligen massa mys med dom båda fisarna.

Åh vad jag längtar till min födelsedag när jag får min kamera så jag kan börja lägga ut bilder till er på bloggen så ni får se vad som händer i mitt liv. Tillsdess får ni nöja er med mina ord

'give the world a smile'


morning

Godmorgon och hejdå med en gång nästan. Ska cykla till apu idag och jag känner inte för att stressa dit så jag ska nog cykla i god tid och ta det lugnt. Idag skulle vi egentligen ut i skogen och leta svamp men det får vi se hur det blir med den saken för mig? mitt nageltrång blir allt värre och igår var det som värst för nu kan jag inte ens gå i några skor förutom mina tofflor och foppatofflor och dom kan man ju inte precis vara ute i skogen med, men vi får se ska prata med dom på avdelningen så får vi se hur det blir med det :)
Ha det bra så länge !

nu får john blund göra sitt

Ny duschad och hela köret! nu väntas en risifrutti bara med hallonsmak MIN FAVORIT (mums) vilken är er favorit?
sedan en film och en älskling i sängen på det! (MUMS)

Trött på alla dessa "överklass" fjollor som tror dom är någotingen fast det är dom inte. Sedan är jag trött på dom såkallade "vännerna" som snackar med en på hela sommaren och hälsar när man träffas och allt men sedan när man börjar på oscars då kan man inte hälsa längre, vän? nejtack.

Sedan alla dom vännerna som man hade innan man skaffade pojkvän och helt plötsligt när man skaffade det så bara försvann alla? Är det ett tecken på att dom är avundsjuka eller är det fel på pojkvännen?


"lillördag"

Nu ska jag ställa mig och laga lite pannkakor så jag får lite gutt i kistan. Sedan  ska jag sätta mig på cyklen och cykla till mamma för att vara barnvakt till min gris till lillebror, så jag finns på mobilen! skicka iväg ett sms eller två så jag har någotingen att göra för Max kommer ju inte vara så social han sitter mest vid dataspel eller tvspel. Men nu fick jag precis ett samtal av mamma som störde mig i mitt skrivande, men hon sa precis att jag inte längre behövde vara barnvakt och lat som jag är orkar jag inte radera och skriva om hela inlägget men nu vet ni att jag inte längre ska vara barnvakt! men ni kan ju alltid skicka iväg ett sms eller ett email iaf så att jag har någontingen att göra så jag bara inte sitter här och "degar" ellerhur?

Idag har jag haft den roligaste dagen på praktiken! Gud vad jag skrattade, va utvecklingsstörda kan vara underbara ibland ! :)


Jag funderar på vilken jag ska önska mig när jag fyller år, vilken tycker ni??

!

kan ju bara säga såhär att hon den där mogis eller vafan hennes blogg heter. Enligt henne själv har hon kommit på massa egen påhittade ord (hon är ett videoinlägg när hon berättar detta men orkar inte leta upp det) men där har hon sagt att hon har kommit på ordet "fräsigt" och nej, det har hon inte ! för jag har sagt "fräsigt" vääääldigt länge och inte fan har jag fått det av henne i alla fall. fucker


tisdag 15 septeber

Härligt härligt men farligt farligt  ! och det är precis vad värdet är utan just nu denna tiden. Det är så otroligt skönt väder ute när solen är frame men det är så lätt att man går i för lite kläder och blir förkyld och det är inte bra just nu, för att även att man bara är lite lätt rinnig i näsan så säger alla "DU HAR SVININFLUENSAN!!" så var försiktiga med vad ni har på er när ni är ute.
Idag har jag varit på min apu eftersom jag stannade hemma igår för att ta hand om pappsen lite när kan kom hem. Just nu är och runt på alla dom andra avdelningarna som finns där men jag kan ju säga såhär långt att ingen annan avdelning verkar vara så bra som min är, jag trivs verkligen jätte bra där!
I söndags var jag faktiskt ute och övningskörde lite som jag inte har gjort på hela sommaren typ, gick skit bra! Jag är bara så bäst!
Handla ska jag också göra idag åt pappa, ska även baka en lite kaka åt honom så han blir lite glad.

Carl-Johans systerson hade frågat hans mamma en väldigt bra sak när han inte kunnde sova: Mamma om man inte sover hur blir det då dag?  hahaha
Den fråga fick mig att tänka efter att om man är vaken ända tills klockan 00.00 öch det slår över tills nästa dag så säger man endå "imorgon" fast det redan är imorgon, så egentligen tror jag att det inte kan bli morgon om man inte har sovit en stund för annars går man bara runt och säger "imorgon" iställer för "idag"? eller är det bara jag som tänker så?

IT MAKE MY DAY

Säg vad ni vill att min humor må vara den sämsta men detta är bland det roligaste jag har sett ! :))


HAHAHA

Förlåt att det blev tre inlägg så tätt in på, men ville bara visa min humor!

hfadöogj

"hej bloggen ville bara säga"
AAAAAAAH jag får spasmer på alla dessa bloggfjollor och videoinlägg, här och nu lovar jag er att jag aldrig ska bli sån, ALDRIG!


måndag 14 september

Hellu, jag ville bara svänga in och säga att lekhelgen har varit helt faktastiskt underbart rolig men också sorlig men jag är glad att allt gick bra. Sedan vill jag också säga att en lekdag utan irrlänskjulafton inte är en äkta lekdag. Att se alla springa runt och trilla överallt och springa åt helt fel håll är bland det roligaste jag vet och sedan se mig själv göra det..det är som att jag inte kan hålla mig ifrån att kissa på mig! och att sedan se alla dom andra är så sjukt roligt. Jag tycker att alla ni som läser detta borde pröva på irrlänskjulafton med eran familj för det är ett minna för liver. För er som kanske inte vet vad  irrlänskjulafton är för något är det bara att slänga in en kommentar så beskriver jag vad det är för något.
Förövrigt är allt bra med mig hoppas allt är bra med er också.
Idag kommer min älskade pappa hem efter en vecka på sjukhus och jag har faktiskt saknat honom så sjukt mycket och det har även också Fnatte (katten) gjort. Så nu har jag städat och gjort iording så fin här hemma så att han ska ha det så bra som möjligt när han kommer hem. Igår fyllde mamma 40 år, en gammal tant blir hon nu och idag har jag namsdag, det är Ida idag
Ja det vad nog allt så länge, vi hörs av senare.

Gud vad jag älskar min pojkvän!! och nu har vi ett och ett halvt år också
och gud vad jag är trött på alla fjortis frillar som bär den där fulaste frisyrer never, slickad lugg och spretit hår! JAG HATAR DEN!


Mot centrum

Nu sticker jag in till stan för att köpa TVÅ paketer till mor min
Tudeluu


bäst ellerhur?

bäst! eller hur?

och denna ellerhur?


fredag 11 september

Godmorgon! en verkligen lyckad kväll igår med Carl-Johan, vi hade det jätte mysigt. Maten vi lagade blev kanom bra sedan spenderade vi resten av kvällen i soffan tillsammans och kollade på tv, gud vad jag älskar den grabben!
Idag ska vi som sagt på "lekdagen" vi åker upp redan idag eftersom att vi ska fiska nu på kvällen tillsammans med hans bror och några andra som kommer bli jätte trevligt. Resten av gänget som ska vara med på lekdagen kommer imorgon. Men innan vi åker upp dit ska vi in till stan med en gång när Carl-Johan kommer hem för att vi ska köpa mammas pressent, hon fyller ju faktiskt 40 på söndag! Min mamma blir en gammal gumma men jag älskar henne endå.
Nu är det klart i alla fall, pappa ringde nyss och sa att det blev en ny operation för honom idag, hoppas det verkligen går bra för honom. Så kan kommer komma hem tidigast onsdag nästa vecka. Han sa det också att han verkligen inte gillar att ligga på sjukhus med alla gammal gubbar och gummor som ligger och gnäller för alltingen så han skulle försöka komma hem lite tidigare men då sa jag att han måste ligga kvar så länge som läkaren säger för annars kanske det kan hända någon och det vill jag verkligen inte.
ÄLSKAR ER PAPPA, MAMMA OCH CARL-JOHAN


torsdag 10 september

Ja fyfasiken vad jag håller på här hemma! har nyss satt igång en maskin disk, dammat, damsugit och torkat alla golven(tumme upp för mig!)
Pappa ringde..fick ett ganska tråkigt besked. Han sa det att dom kanske skulle operera honom en gång till pga att dom hade missa någontingen ! riktigt dåligt! så nu kanske dom ska operera honom imorgon och om dom gör detta innebär det att pappa kanske inte kommer hem förrens onsdag-torsdag nästa vecka och jag orkar verkligen inte gå hemma och vara orolig så länge! jag vill ha hem min pappa nu!!

ikväll ska vi äta de där köttbitarna som aldrig blev av igår, få göra lite mysigt jag och älskling ikväll istället. Är som sagt ledig imorgon, gud så skönt! Sedan är jag borta hela helgen för jag ska på lek dag

090909

Vad har hänt!
Här sitter jag med tända ljus och fint dukat och maten klar..men vart är min pojkvän?!
Detta är ju typiskt när man försöker vara romantisk..

090909


så blev det....vad tycker ni?

oskarshamn är verkligen litet

Jag vet inte varför men jag är så grymt trött om dagarna nu för tiden. Vanligtvis brukade jag kunna stanna uppe till halv tolv tolv om dagarna även att det var skola dagen efter men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna innan klockan slår tio. Sedan när jag tänker efter är det självklart inget negativt med att jag gå och lägger mig tidigt om kvällarna, tycker bara att det verkar vara en väldigt stor förändring och jag vet inte varför det är så men jag ska i alla fall inte klaga!

Trivs jätte verkligen jätte bra på avdelningen där jag är på min apu. Tycker till och med att det ska bli tråkigt att behöva gå runt och se hur det är på dom andra avdelningarna i två veckor för jag trivs verkligen bra på min avdelning. Både med personalen och vårdtagarna men måste ju givetvis se vad dom gör på dom andra avdelningarna på dagligverksamhet. Imorgon kommer Gunnel på besök också för att se hur jag har det och hur jag sköter mig.
Förövrigt tror jag inte att jag har något att berätta för er..? JO! det har faktiskt hänt en lite sak som jag faktiskt är riktigt stolt över mig själv. Jag har nämligen slutat bita på mina naglar som jag i stortsätt har gjort hela mitt liv men nu har jag sagt stopp och börjat så långa naglar. Kan ta kort på dom lite senare så kan ni få se dom.

NU plingade det på dörren. ÄLSKLINGEN ÄR HÄR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


tisdag 8 september

Nu ska pappa köra mig för sista gången i hans bild på flera veckor. Resten av tiden på apu blir det att cykla och åka buss dit.
Men som sagt åker pappa idag och jag önskar honom all lycka i världen och snälla hjälp min pappa så han blir på bättringsvägen och skicka hem honom levande för det finns nog ingen jag älskar så mycket som honom !
<3

Nu ska jag iväg till apun hörs senare.

måndag 7 september

Första dagen på apu är nu anklarad, kom hem för en liten stund sedan.
Dagen har varit jätte bra, vissa saker kan jag säga var lite obehagligt men jag lär mig med tiden och jag är faktiskt där för att lära mig och få en ny uppfattning.

Imorgon åker pappa till linköping för att opereras <3
Kommer sakna honom jätte mycket och speciellt vara jätte orolig men jag vet att det kommer gå så bra för läkarna där uppe är så duktiga och dom kommer göra att min pappa blir bättre och jag kommer få hem min älskade pappa och ta hand om honom för jag älskar honom mest av allt på denna jorden och jag tacka gud för att han har givit mig en sån bra mamma och pappa!

vi får se hur detta slutar, eller hur?
men hur som helst älskar jag dig


nu ber jag er om hjälp!

Har inte insett det förens nu! jag klipper mig på Onsdag, hjälp!
HUR SKA JAG KLIPPA MIG! hjälp snälla


söndag 6 september

Gud så härlig dag jag hade igår!
Carl-Johan, Mats, jag och Fia var ute och fiskade på sjön i över åtta timmar igår. Vi var över på en ö som Fias föräldrar ägde och där på hade dom även en liten stuga som var så otroligt mysig att jag skulle kunna bo där ute. Tänk att bo där ute över en vecka eller något? utan tv utan data utan el utan någontingen och bara vara med sin familj eller pojkvän, så skönt det skulle vara eller hur?
Det enda som inte var så roligt var att jag inte fick en ända lite fisk! det ville inte ens nappa och det var riktigt tråkigt faktiskt men jag är glad över att jag inte var ensamen om det. Carl-Johan fick faktiskt inte heller någon fisk så det känndes rätt bra.
Fia var en enda som fick upp någontingen. Hon fick upp sin första gädda på 3,5 kg, Mats fick inte heller upp någotingen men han hade två gäddor som nappade med sedan släppte precis när han hade vevat in den till båten.
Senare på kvällen när vi kom hem älsklingen och jag så la vi oss i soffan under täcket och kollade på film. Hur mysigt som helst! men det är de ju alltid i min favorits famn.
Idag var det egentligen medningen att vi skulle åka till ikea med min pappa och köpa en soffa till oss(våran är rätt sliten om man säger så)men eftersom min pappa är så jävla kräsen och ingetingen duger åt honom så skets sig det och det gör min riktigt förbanad! Eftersom han blir arg på mig när jag bara försöker hjälpa honom!

Nu ska jag äta....från en sur ida
just det! Hoppa ni tycker bilderna är "fin" sen dopet

bilder från dopet

Här kommer det lite bilder från Adrians dop


Prästan och Adrian

Matilda Nyberg, hon sjöng så underbart bra!

Lillfisen Gabriel

En stolt gudfan, en glad mor och en stolt präst

Världens finaste bror och syster

En gudsgåva från himmelen

Gudfar och Adrian

Handens fem fingrar

Embla

Massa paketöppningar
Hade en jätte fin kväll! Tack alla


lördag 5 september

Nio på  en lördagsmorgon! och vafan gör jag uppe? Jag borde ligga i sängen brevid min älskade och sova ut hela dagen men nej. Kvart i nio vaknade spikvaken och kunnde inte sova längre så det var ju lika bra att gå upp då.
Men jag tror att jag ska gå och lägga mig en stund igen i alla fall det ser så skönt ut där Carl-Johan ligger under täcket.. så godnatt med er..igen !


små älsklingar


här är förresten mina små ballerinor som jag köpte till dopet idag, vad tycks?

barndop

Nu kom jag precis hem från Adrians dop som har varit super trevligt.
Han fick jätte mycket fina pressenter. Av mig och Carl-Johan fick han ett armband med en belock på där det va in graverat Adrian och 090609 sedan fick han en ram med en nallebjörn brevid och en liten rund ask där det stod min fösta tand på och även på den var det in graverat Adrian.
Fick en sådan otroligt god smörgåstråta som Beckis hade gjort så var tvungen att ta med en bit hem till far min.
Så nu sitter vi här allihoppa Erik, Carl-Johan, pappa och jag. Ska väl dra oss hemåt till älskling snart för att ha en liten "mys"kväll hoppas jag på.
Imorgon ska vi ut och fiska med Mats(älsklingens storebror) och Fia hans sambo.

Har hört tre av världens finaste låtar idag, jag rekomenderar dom verkligen!
- Lisa Nilsson Handens fem Fingrar
- Prins Noel
- THE REAL GROUP ETT LIV FöR MIG LYRI

bilder kommer imorgon.


fredag 4 september

Godmorgon där ute ska precis dra till skolan för att vara där i ungefär två timmar för att sedan gå till Åsa skolan och hälsa på min APU plats och förhoppningsvis få mitt schema. Hoppas på att jag får ett bra schema och slipper att jobba kvällar och helger men det tror jag nästa jag gör eftersom det är dagverksamhet så.
Efter allt det ska jag gå in till stan och kolla om doppresenterna  är klara och även kolla efter något snyggt till mig själv till dopet. Får se om jag går själv eller om jag kanske får med mig någon som vill följa med. ¨
Ha det bra sålänge för nu står pappa utanför och väntar på mig!


så snälla hjälp mig!!

Jag tycker att det är så tråkigt att blogga nu för tiden.
Det är inte de att jag inte tycker om att skriva vad som händer i min vardag utan eftersom jag varken har någon snygga bakgrund eller någon snygg header är det som att jag tappar suger att skriva!
är det någon som kan med denna när det gäller snygga bakgrunder och snygg header så snälla hör av er, skulle verkligen vilja få hjälp med att få till mig blogg!


torsdag 3 september

Som en ny duschad ida efter en tipspromenad i spöregn.
fyfan säger jag bara, det är något jag helst aldrig mer gör om faktiskt! Inte nog med att jag är blöt insåg också att jag har fått blåsor under fötterna tack vare mina skor! så tack converse skor tack!
Men jag har också varit duktig idag, jag ljuger nog inte om jag säger att vi sammanlagt har gått fyra km idag och det tycker jag är riktigt bra.
Ikväll blir det bara ta det lugnt och mysa med älsklingen min och det är verkligen ingetingen jag klagar på.
jag tror det var allt, om jag kanske kommer på något mer så kanske jag skriver lite senare för nu ska jag ner och äta lite med min sjuka lillebror(erik)

JUST DET! fick reda på vård och omsorg provet idag. Gick kanske bra tror jag 27 av 33 hoppas det är ett vg i alla fall, vad tror ni ?


en väldigt liten ida jonsson från 2005. är jag mig lik??


onsdag 2 september

Hade prov idag på morgonen i vård och omsorg, det kändes helt okej fakiskt så jag hoppas att det gick bra.
Rätt skönt att vi inte har någontingen mer att göra denna veckan i skolan. Imorgon har vi friluftsdag hela dagen och på fredag ska jag gå till min praktik plats och hälsa på och förhoppningsvis få mitt schema också.
Som ni kanske redan vet ska op08 ut på apu i fyra veckor framåt börjar på måndag och jag ska vara på dagverksamhet vid åsa skolan! hoppas verkligen på att det blir roligt.
Efter skolan idag ska jag in till stan med Carl-Johan och titta efter en dop pressent till Adrian på fredag. Är verkligen jätte stolt över Carl-Johan som ska bli gudfar till lillfisen.

Nu ska jag sätta mig och vara social med Sara, Sara och Malin innan Psykiologin börjar.


RSS 2.0