bibibibidudi

Eh ja? plugga var det jag skulle göra idag..japp precis vad jag har gjort hela dagen!
haha nej skulle inte tro det, begav mig istället till hjortberget med Erik och åkte lite pulka och lita pulka blev det verkligen, åkte ungefär bara 3 åka? resten av stunden satt vi och kollade på alla "kanombra" skidåkare som åkte! Det är så roligt att sitter och kolla på när alla trillar, förutom små barnen, det ser ut att göra så ont för dom :(

I alla fall har det varit en helt okej dag förutom vissa saker men jag ska inte vara den tråkiga tjejen som bloggar om mina problem ska bara vara positiv och glad!
Nu ligger jag här i sängen hos älskade pappa och har en såndär inte-kan-vill-sova-kväll så sätter igång en film!

"jag blir ju ledsen! men tjut då!"

&

Okej! igåt tyckte jag att det var helt klockrent att proppen gick och slog ut internet så att C-j inte kunnde spela på hela kvällen men nu när det inte alls går igång längre utan vi måste ha en slabb som går fram bredbandet på nedervåningen till övervåningen och endast till en data och självklarts Erik! jag kan alltså knappt alls sitta vid datan men det är ju bra på ett sätt att jag kommer ifrån den :)
det dåliga är ju att jag inte kan uppdatera här eller sitta på mitt älskade facebook menmen jag har ju chansen till att göra något annat tex baka som C-j och jag har gjort idag. Vi bakade winebröd och satan va got det blev, dom blev riktigt bra faktiskt.
Var inne på stan som sagt en stund idag också, köpte en mascara och en deo som verkligen behövdes.

Imorgon blir det plugg lite sådär, på måndag ska jag köra på körskolan igen och på tisdags ska jag ÄNTLIGEN färga håret! Mörk brunt med blonda slinongor igen (y)
nu ska jag kolla vidare på tv men erik och C-j

"undra hur det kommer bli på måndag? det vet vi inte det är fortfarande lördag"

make up, make out

Kvällen blev riktigt mysigt igår, riktigt mysig var den verkligen! Förutom att jag somnade så att Cj fick ligga vaken helt själv, men jag hade det ju bra ialla fall.
Idag händer det väl inte allt för mycket(precis som vanligt) ska in till stan en stund med han den där, ska försöka hitt en ny mascara eftersom min är helt slut !
det är helt otroligt att jag tar slut på en mascara på tre månader! jag fick denna mascaran när jag fyllde år och nu är den slut? innan så kunde jag fått en mascara sen kunnde den hålla sig..tja ett år kanske? ett tecken på att jag sminkar mig mer och mer kanske? haha vet inte riktigt om det är en bra eller dåligt sak?
sålänge jag inte förvandlas till sånna där fjotrisar som inte kan gå utan smink så är det helt okej :) haha!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, haha !
PARAMORE PÅ HÖG VOLYM!

"jag sköt en människa levande!"

hallelhuja!

Ibland tror jag faktiskt att det finns en gud med mig.
Från att har varit nära på att skita i myskvällen med min p-vän för att han skulle spela wow hela kvällen till att det blir strömavbrott som slår ut routern helt som gör att han inte kan spela på hela kvällen, JESUS I LOVE YOU!
<3

en överrasking!

Jag älskar överraskningar!..iaf när det är något bra? här trodde jag att jag skulle få en mysighemma kväll med min boyfriend men då trodde jag fel, verkligen fel.
Han hade nämligen andra planer för sig nämligen att spela wow hela kvällen så det var bara att ta sitt pickpack och åka hem, så kvällen spenderas förmodligen hemma, great!
Inte för att det är något fel att vara hemma det är ju bara det att jag trodde vi skulle få lite egen tid för varandra eftersom vi knappt har umgåts denna veckan men icke så fel man kan ha!
ÄÄÄLSKAR verkligen min p-vän...ibland!
får iaf önska er en mysigfredag!

NU ÄR DET FREDASG MYS OM DET SÅ DET SISTA JAG GÖR! (för vissa iaf)


körkort snart?

Nu sitter man här i skolan och har en tre timmars lång körkortsteorilektion, det är typ skjut mig långsamt!
Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge eller hur? för ikväll är jag nämligen ensam hemma med min p-vän och det tycker jag ska bli väldigt mysigt!
Har just gjort klart ett vägmärkes test som gick helt okej faktiskt.. 13/16 det är ju okej! frågade Roger(läraren) hur många rätt man var tvungen att ha för att få vara ute och köra i trafiken?
- ALLA RÄTT ! skrek han då.. ja tjena mitt bena jag kör ju förfan i trafiken redan haha!

Igår satt jag och tänkte på hur mycket vädret påverkar oss, idag satt jag och tänkte på hur mycket musiken påverkar oss, speciellt mig. Om allt är pisst eller när jag är sur på någon/något så sätter jag bara igång en lute skön murra sen leker livet igen. om jag är arg på någon eller så så sätter jag givetvist paramore musik och fan va bra jag mår sen!
Har du en favorit låt som du alltid sätter på när du är på dåligt humör?

"nä nu är jag arg! när jag inte har penger då kan jag inte dricke sockedricke men när jag väl har penger får jag inte dricke sockerdricke när i hundan ska jag dricke sockerdricke då!"

värme

Ååh jag sitter och kollar på massa vår/sommar kläder och drömmer mig bort till all värme som väntar!  Sommar vår sommar vår ! jag längtar verkligen när man kan slänga av sig alla sina varma kläder och slänga på sig en tunika men framför allt längtar jag till att få använda mina älskade ballerina/sandaler skor igen! Att slippa gå i varma vinter skor och äntligen få slänga in dom i gaderoben :)
Jag saknar verkligen att få gå runt i ballerina skor igen, det är ju bland det bästa som finns.

Saknar inte du sommaren?

28 jan

Snön bara faller ner ner ner och blir allt mer mer mer..det borde ju egentligen vara rätt självklart om det faller ner mer snö klart att det måste då bli mer snö på marken eller?
I alla fall är jag hemma från skolan idag, har fruktansvärt ont i halsen, magen och + att jag knappt har sovit något inatt pågrund av allt detta skit..har ont i hela kroppen också
Dagen tillbringas då framför en film med världens bästa lillebror Max som också är hemma från skolan för exakt samma sak? lustigt! kan det vara så att när den ena inte mår bra gör inte den andra det heller? eller gäller det bara tvillingar?
Men iaf har ju som sagt börjat blogga igen och det känns faktiskt riktigt roligt även att det inte är någon som läser den än för alla slutade väl läsa när jag slutade skriva, men jag får ju börja göra mig blogg lite officiel igen eller ja försöka iaf :)

jag har tänkt på en sak..gud va vu påverkas av allt runt om kring oss? jag menar ta vädret tillexempel? jag kan ärligt säga att jag inte alls är på topp humör när jag tittar ut genom fönstret eftersom jag knappt kan kolla ut genom det eftersom det är halvt igen snöat? men om jag skulle titta ut genom fönstret och det var sol som sken och massa fåglar och fjärilar då mår man genast mycket bättre? lixom med hösten, när man kollar ut genom fönster och ser alla bladen som ändr färg och som faller ner till marken men samtidigt kan man se en glimt av solen då blir man på det där mys-humöret som man bara kan bli på hösten?
och på tal om blad så saknar jag mitt bladh, amanda bladh..
nej nu måste jag verkligen gå kan inte sitta här hela dagen och prata känslor, Max ropar på mig!
slänger in en bild på honom och även på saknade A



Back on track

Två månader? två månader och sexton dagar om jag ska vara exakt.
Två månader, sexton dager sen jag skrev ett inlägg här på bloggen om jag ska vara exakt och det känns tråkigt faktiskt. Men ni som är aktiva i en blogg vet att det inte alls är lika roligt längre som det brukar vara? men någon gång måste man ju sitta upp i sadlen på hästen igen som man säger :)

Det finns ju så mycket som har hänt i mitt liv under dom två månaderna och sexton dagarna som har gått sedan jag senast skrev men jag tänker inte sitta och skriva allt för då lär jag få sitta hela kvällen och det har jag ingen lust med! hallå? det är ju andra avenyn om tjugo minuter!! och det är ju så spännande! Jag vet att detta blev ett kort inlägg men jag måste verkligen kolla på andra ave nu:)


(Josh & Hayley)
det bästa under dessa två månader har självklart vara när jag var och såg Paramore i stockholm den tretionde november, det var helt underbart! Det var bland det bästa jag någonsinn har varit med om, så otroligt härligt och häftigt:)
"att prata känslor med dig är som att förklara lila för en färgblind"


RSS 2.0