inte som planerat eller?

Ingen sol för Ida Jonsson idag inte! nejnej utan idag ska hon tydligen hoppa in och jobba ett pass mellan 13-21 kul va, yes!
nej nu var jag för ironisk, känner inte alls för att jobba idag men man måste ju ha pengar på något eller annatvis? måste också gå in till körskolan och boka nya tider, det börjar blir dåligt med körningen på senaste tiden!
Imorgon väntas TWILIGHT och jag HOPPAS verkligen att den är lika bra som boken annars blir jag riktigt besviken =)
På fredag väntar Latitud med Carl-Johan och även på lördag med då med mina favoriter! På måndag börjar jobbet på riktigt 6 veckor framåt och jag hoppas att dessa 6 veckor gå snabbt! (vill faktiskt börja trean nu!!!!)

Nu måste jag äta

ännu mera sol

Ännu en härlig dag i solen och jag tänker gå ut och lägga mig en stund även att eksemen säger emot att jag inte ska ligga i solen så tänker jag göra det en liten stund iaf
Gårdagen spenderades som sagt från klockan 1 till kvart över 12 i Fårbo, det var så skönt att komma hem och lägga sig i sängen brevid en utslagen pojkvän..förövrigt händer det inte så mycket i mitt liv just nu, denna veckan är jag ledig och jag låter dagarna komma som dom gör innan allvaret sätts igång på riktigt men jag tror att denna sommaren kommer bli lika bra som dom andra (nästan iaf) jag trivs ju som hand i hansken på jobbet, härliga arbetskamrater och sommarjobbare!

När jag nyss satt och läste Paulinas blogg så fick det också mig att tänka tillbaka på hur det var när man var mindre? det första som slog mig i huvudet var hur mycket jag saknar dom tidigare sommarloven jag har haft? när man gick ihop ett stort gäng om kvällarna och bara gjorde massa saker! jag har haft två sådana sommrar i mitt liv och dom skulle jag vilja upp leva igen!! första sommarnen med Nathalie och andra med min Amanda? då man inte behövde tänka på vad man gjorde, man hade inga tider och passa för att man skulle upp och jobba dagen efter och precis som Paulina skriver; man behövde inte tänka på vilka kläder man hade på sig, smink eller utseende i huvudtaget!
Tack Paulina för att du fick mig att tänka på dom minnerna man haft tidigare i livet!
men jag klagar inte? jag har dom finaste vännerna man behöver ellerhur?
Sara, Paulina, Nathalie, Sara, Beatrice, Emelie, Albina och Amanda!


RÖDKROPP!

Har haft en underbar dag här uppe i Fårbo, med härligt väder och roliga barn! Ibland är det helt okej att vara barnvakt faktiskt =) har tilloch emd bränt mig under dagen, bonbränna!! yes! det kommer passa perfect på min kropp med all min rödhet och fräknarna HIMLA SNYGGT

nyss satt jag och läste en tjejs blogg om hur hon tidigare i sitt liv skärt sig själv över hela armarna..hur hon faktiskt inte längre skäms över att gå runt i t-shirt och visa sina armar men hur hon har kommit på hur mycket hon har skadat sig själv och sitt liv då menar hon med hur vi i samhället tittar på henne? hur vi drar allt över ett streck, hur vi utan att ens frågar hur hon mår så bara antar vi att hon inte är tillräckligt stark att ta hand om sig själv?
jag vet inte vad jag egentligen ska tycka om människor som skär sig men jag kan förstå dom..jag har själv inte mått så bra under en tid! men jag beundrar verkligen denna tjej som visar sig vara så stark!

paramore i öronen och ännu mer sol!!!


sommar och sol

Midsommar var helt underbart!
första halvan av dagen spenderade hos mormor och morfar med familjen sedan rullade bilen upp till fårbo för att spendera tid med den andra halvan av min familj! på en skala 1-10 så var hela midsommardagen en 9 för självklart hade jag velat fira den med mina vänner!! det har nu gått en hel vecka och lite till sen jag såg dom sisst och det svider lite faktiskt men som tur var med dagens teknik så kan jag hålla koll på vad dom gör om dagarna :)
dom här senaste dagarna då det har varit sol och jag har varit ledig har jag bara legat i solen, har även spelat minigolf också
även nu ska jag spendera lite tid med solstolen, hela dagen faktiskt
mobilen? ja den finns jag på (inte för att den brukar låta så mycket nu på senaste tiden)

"jag försöker och försöker med inget räcker till..bara att inse att jag helt enkelt inte duger för er"

nightnight

Jag kan verkligen inte förstå hur trött man kan bli på tre dagar? Inte mer än tre dagar har jag gått brevid på jobbet men jag är helt skit slut om dagarna, det är helt sjukt!
Imorgon är det också sista dagen för brevidgången sedan är jag ledig en veckan sedan sätts allvaret igång men jag tror faktiskt att det kommer att gå så bra så. Känner man trygg med allt, arbetskamraterna är ju helt fantastiska alltså, helt sjuk bra är dom. Humor, lätta att prata med och är jätte vänliga mot mig så så mycket bättre kan det inte bli :)
Saknar min pojkvän faktiskt som jag bara har träffat en gång denna veckan och kommer inte träffa honom förrens på Fredag! det känns jävligt tungt men jag är glad att jag har honom!
Midsommar närmar sig också och den ska firas med familjen, jag känner att det är dom jag vill fira de med så jag ska till mormor och morfar med mamma och de lafamilija, Carl-Johan ska även med! perfekt

Vi har även bokat biljetter till den nya Twilight filmen, FYFAN VA BRA DEN KOMMER ATT VARA! Jag bara lääängtar tills jag får se den (ibland blir jag lite rädd för mig själv när jag märker hur besatt jag är utav dom)

Nu måste jag verkligen hoppa i sängen innan öhonlocken slår igen och jag inte längre kan se vad jag skriver höhöhö

citerat av max: "nä pappa, vi måste snart ringa läkaren och boka tid! jag kan inte gå runt med det här benet, jag har så ont!" han är växtvärk! hahaha, han är för söt min älskadebror!

ville bara säga också att............VI SKA BÖRJA TREAN!!! FYFAN VA VI ÄR BRA


saknaden

Träffade Rebecca på stan idag och det fick mig att tänka på hur mycket jag saknar 9b..det är den bästa klassen jag någonsin har gått i, alla underbara människor och hur lätt det var att bara vara sig själv? ingen som påpekade allt man gjorde utan accepterade som det var
jag saknar också alla dessa tjejer, vänskapen man hade tillsammans
7b, 8b, 9b forever in my ♥

dusch dags

dagens humör: på topp!
dagens frisyr: en bulle med en fläta i luggen
dagens smink: mascara och puder
dagens klädsel: jeansshots och trekvarts tröja
dagens planer: bara ta det lugnt och kanske ut och gå
dagens vill ha: en SYSTEMKAMERA
dagens saknad: gammla vännerna
dagens snällaste: pappa, erik och carl-johan
dagens måste: planera
dagens köp: en TWISTER
dagens kärlek: Carl-johan och pappa
dagens sämsta: haha erik
dagens bästa: att det snart är sommar :)


Jag vet att jag verkligen är jätte dålig på att uppdatera här i bloggen men nu på sommaren(sommar till viss del alltså) så blir det inte att man sitter vid datorn så mycket, ibland iaf haha. Idag har jag iaf varit på en kurs om mobilen/hand datorn som jag ska använda i Hemtjänsten i sommar och jag säger bara det att MALIN jag blir stolt över oss två om vi klarar av att använda dom..För fyfan va det var mycket att komma ihåg! det var saker hit och dit, så trycker du där sedan där och så gör du så med den pilen och hela faderuta!
Efter kursen tog jag bussen hem med Erik för nu var det dags för att klyva med åt pappa! Erik och jag jobbade hela en och en halv timma ungefär så vi gjorde kart det sista åt pappa. Bjudna på glass blev vi också, TWISTER :)
Imorgon bär det av mot Linköping med OP08 och 09 för att besöka sjukhuset och även gå på stan, det ska blir riktigt kul faktiskt. Att få se något väldigt större sjukhur än vad vi har här hemma :)
På Torsdag är det dags för kurs igen, denna gången förflyttningskunskap, önskar att man kanske skulle få skita i den eftersom att vi redan har gått på den i två år men icke! men denna gång blir det att gå med tjejerna från klassen så då blir det lite roligt iaf ;p
På fredag är det äntligen skolavslutning, det betyder alltså sommarlov! Helvete va skönt det ska bli. På kvällen blir det att umgås  med hela klass, det ser vi fram emot

"ångra aldrig något som en gång fått dig att le"




lovesun

finns det någon bättre pojkvän? nej jag tror inte det


vart tog vägen vägen?

Havslätt med regn och blåst? SAS men dåliga låtar och opeppade studenter
med dessa saker i tankarna frågar jag mig själv fan kan dagen bli tråkigare? och svar: JA!
Carl-Johan är inte hemma, värdet är dåligt och jag har tråkigt? snälla låt bara en komet landa utan för mitt fönster så det sker något roligt under dagen iallafall..
det finns tre saker som jag har att välja mellan..städa mitt rum..nej! sätta mig framför tv..NEJ!(finns inget att se) så jag får väl helt enkelt ut och gå, på med paramore i lurarna och ut och röra på mig!

Om jag ska vara ärlig så är jag riktigt avundsjuk på studerterna..men det blir faktiskt lite bättre av att veta att nästa år är det vi som står där och skriker "FÖR VI SKA TA STUDENTEN" och jag tar studenten med dom härligaste tjejerna som finns i världen! jag är så otroligt glad att just jag ska få ta studenten med dom

Torsdag, inte ett piss
Fredag, studenten!
Lördag, Kalmar/Öland
Söndag, Öland/Hem TRÄFFA Carl-Johan


RSS 2.0