god blessed the broken road


till alla er där ute som vet att just ni betyder så mycket för mig


det snurrar i min skalle

Var ute igår...oj säger jag bara! Det var längesen jag hade ont i huvudet dagen efter med idag! fyfan, det bankar och snurrar i mitt huvud! men roligt som fan hade jag, tack Nathalie och Sara
Synd att ni alla kunnde vara med, igårkväll var en såndär spontan-ute-kväll som alla pratar om att dom vill ha! men vi tar igen det nästa helg igen, right Solstrålen?
Fan femte kvällen irad nu, det börjar bli mycket haha!

Dagen består av..plugg, pappa, Carl-Johan och mys!
PUSS


en skön jävla hemmakväll


great

Jag utfyller mina dagar med skola och plugg, great! Vilket liv jag har
Ihelgen kommer Carl-Johan hemma och vi kommer inte ha tid att träffa varandra, great!
Jag missade att jag hade risk ettan idag, great!

great great great great great
allt är så himla bra just nu verkligen!


dagens!

"Jag var största bloggen i Sverige förut men nu tror jag Kissie är det! Fan hon slog mig...jaja får väl börjar operera mig eller något!" citerat av vår Blondinbella



GE MIG!
http://www.kosmetikan.se/product529-692.html
http://www.kosmetikan.se/product513-692.html


så är det bara ett långsamt farväl

Det är så otroligt att vi ska behöva tävla mot varandra, om vem som ska bli mest omtyckt

Vart har alla lovdagarna sprungit iväg? tyckte inte det var länge sen de besökte mig? "tiden går fort när man har roligt" och det är precis de jag har haft det de två senaste, så jävla roligt! Har verkligen varit skönt att få koppla bort de otäcka tankarna för en stund men som vanligt kom dom krypandes på mig så småningom under kvällen både fredagen och lördagen..att ett ansikte, bara ETT ansikte från lilla oskarhamn kan väcka så mycket känslor hos en annan, det är obehagligt!
Ikväll har jag försökt att plugga men mina tankar har som vanligt vara någon annanstans, närmare sagt 25mil härifrån och det har inte varit positiva tankar! Skulle vara skönt att kunna prata med någon som går igenom samma sak som jag gör...mina vänner finns alltid och dom förstår alltid, det tackar jag för! men om det finns någon som går igenom ett distansförhållande just nu, HÖR AV DIG! skulle vara tacksam över att kunna dela mina tankar med dig..
Och inte nog med de så börjar skolan imorgon och vi har häckarna fulla med plugg...helvete vad jag vill dissa skolan just nu men det går inte för jag måste ju bli något senare i livet? men vafan ska man blir då?

jaaa som ni ser är mitt huvud fullt med massa tankar? därför jag har huvudvärk kan jag "tänka" mig


- denna bild fick många tankar att väckas idag, den har hjälpt mig! Tack timi!

you will never be the same in my eyes agin, never!

När personers riktiga personligheter kommer fram blir allt så så mycket klarare..det är synd, faktiskt!

Dagarna har flutit på med alldeles för mycket fart den här veckan, allt för fort! Imorgon är det redan torsdag = dags för mig att återvända hem till lilla Oskarshamn...och jag som hade börjat vant mig vid "egen lägenhet", promenaderna in till stan och för att handla mat, trevligt sällskap VÄLDIGT TREVLIGT och att få vara nära Carl-Johan igen! Usch, det svider verkligen att behöva lämna halva sitt hjärta 27mil ifrån den andra halvan. men! varje sak har sin mening i livet och så har detta.
Imorgon beger jag mig till stan en sista gång för att ge den ett tredje försök att hitta mig en jacka, skor och en kavaj, få la se om stan ger mig någon tur imorgon
förörvrigt? allt är jobbigt nu, verkligen allt men jag ser fram emot helgens planeringar

RSS 2.0